Thule

Thule Spring Sportsvogn, Olive/Black

Fri frakt
Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
4 099 kr
Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Thule Spring er en ny, fleksibel sportsvogn med flere funksjoner, som gjør hverdagen litt enklere. Vognen legges rask sammen med et enhåndsgrep, noe som gjør den lett å bære med seg, samtidig som du holder barnet ditt i hånden. Den har en smart, selvstående design, som gjør den enkel å transportere og oppbevare.

Sittedelen har en justerbar ryggstøtte, slik at barnet kan ligge komfortabelt og sove. Med den praktiske fempunktsselen, kan du være sikker på at barnet sitter trygt i vognen under hele trilleturen. Fotstøtten har også en smart design, som gjør at eldre barn kan klatre inn og ut av barnevognen, uten problem.

På baksiden har vognen to skumfylte og punkteringsfrie bakhjul, som gir en mykere trilling på tøffe underlag. Framhjulet har god fjæring, og kan låses i fast posisjon ved behov. På undersiden finnes en praktisk varekurv, med plass til alt du måtte trenge på trilleturen eller handleturen.

- Passer for barn mellom 6 måneder–5 år
- Praktisk sammenlegging
- Justerbart håndtak
- Justerbar ryggstøtte
- Fempunktssele
- Fotstøtte
- Myk trilling også på tøffe underlag
- Romslig varekurv

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg så henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 906340

Bilder fra kunde