46 resultater

Praktiske barnevogner for aktive og nysgjerrige barn

Når barnet ditt har lært seg å sitte selv og vil ha litt oversikt over omgivelsene når dere er ute og triller er en sportsvogn et naturlig og godt valg. Den klassiske sportsvognen, eller sittevognen som modellen også kalles, er noe mer robust enn den mindre trille-modellen og har større hjul og flere funksjoner. Sportsvogner har ofte et sete med justerbar rygg som kan legges så å si helt ned, og de er tilgjengelige med både tre og fire hjul og en stor variasjon når det gjelder understell – fra helt lette understell til mer robuste typer for skogsturer og lignende.

Sportsvogner til alle anledninger

Her på Jollyroom finner du sportsvogner av alle mulige slag. Uansett om du leter etter en billig sittevogn med enkel design eller en mer eksklusiv vogn med de nyeste funksjonene og detaljene finner du det her. Selvsagt er sportsvognene vi fører fra populære og gode merker som Britax, Baby Jogger og Hauck, bare for å nevne noen ganske få!

For at du skal kunne føle deg trygg på at du har gjort et godt kjøp har vi dessuten prisgaranti, hvilket betyr at du alltid får den beste prisen online.

Happy shopping!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven