Mountain Buggy

Mountain Buggy Sportsvogn Terrain, Solus

Fri frakt
2 IGJEN
2 IGJEN
5 989 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Sportsvognen Terrain fra Mountain Buggy er den perfekte barnevognen til den aktive familien. Akkurat som navnet tilsier fungerer vognen utmerker i ulike terreng, og den egner seg også spesielt godt til jogging. Takket være sin praktiske enhåndsmekanisme er Terrain enkel å klappe sammen og ta med seg i bilen eller på bussen.

Lufthjulene har myk fjæring som gjør kjøreopplevelsen behagelig for både barn og fører. Det fremste svingbare hjulet gjør vognen enkel å manøvrere, og håndbremsen på håndtaket gir deg større kontroll i bratt terreng. Den lette barnevognen kan kjøre over fortauskanter noe som gjør den til en ypperlig byvogn! Vognen kan dessuten enkelt klappes sammen og oppbevares stående, noe som er meget beleilig i kollektivtrafikken.

Som den er kan barnevognen brukes fra ditt/dine barn er 6 måneder og opp til ca 5 års alder. Vil du bruke vognen allerede fra fødselen av kan du kjøpe en passende liggedel eller babybilstol til. Ryggstøtten kan felles helt ned til flat liggestilling, og setet er utstyrt med 5-punktssele som sørger for at barnet ditt sitter sikkert under hele reisen. Frontbøylen er lett å feste og ta av noe som gjør det lettere for barnet ditt å komme seg i og ut av barnevognen. Vognens fotstøtte kan justeres for å på en komfortabel måte vokse med barnet ditt.

Terrain har en justérbar kalesje med praktiske oppbevaringslommer og en titteluke med magnetiske fester, og på undersiden er det en romslig varekurv med et nettinglokk som kan lastes med varer opp til maksimal 10kg.

I tillegg til 16"-hjulene leveres denne vognen med et ekstra sett 12"-hjul for opbtimal funksjonalitet i bymiljø.


Type:Sportsvogn.
Vekt:12,9 kg.
Mål sammenklappet (hjul av): -
Mål sammenklappet:L93 x B63 x H39 cm.
Mål oppslått:L99 x B63 x H92,5–123,5 cm.
Mål sete og rygg:Sete: B34 x D20 cm, ryggstøtte H52 cm.
Vendbart sete:Nei.
Fellbar ryggstøtte:Ja.
Anbefalt alder:6 måneder – 5 år.
Maksimal belastning:25 kg, + 10 kg i varekurven.
Hjultype:Lufthjul.
Fronthjul:Svingbart (kan låses).
Antall hjul:3.
Justerbart håndtak:Ja.
Inkludert tilbehør: 2 x flaskeholder
Passende tilbehør:Regntrekk m.m.
Travelsystem mulig:Ja.
Garantier:1 år.
Avtagbart trekk: -
Vaskeanvisning:Tørk av med fuktig klut.

Art: 699205

Bilder fra kunde