Phil & Teds

Phil & Teds Mod Kombivogn, Noir

Fri frakt Fin førstevogn
1 IGJEN
1 IGJEN
4 995 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Denne fine kombivognen fra Phil & Teds er en lett og smidig byvogn som kan brukes allerede fra fødselen. Med sin moderne design og herlige mønster er Phil & Teds Mod en vogn som gir familien det den behøver fra begynnelsen av.

Mod har en praktisk sittedel som enkelt gjøres om til en trygg liggedel. Du kan dermed trygt og enkelt bruke vognen fra babyen er nyfødt. Når barnet er stort nok til å sitte på egenhånd bruker du kun sittedelen som er vendbar slik at du selv bestemmer hvordan barnet skal sitte. Sittedelen er naturligvis utstyrt med 5-punkts sikkerhetsbelte og en praktisk sikkerhetsbøyle som kan åpnes og lukkes når barnet skal i og ut av vognen.

De punkteringsfrie gummihjulene har en myk fjæring som gjør kjøreopplvelsen komfortabel for både barn og fører, og de smidige swivelhjulene foran sørger for at du enkelt kan manøvrere deg fra overalt. Phil & Teds Mod har lett tilgjengelige bremser på håndtaket, en stor justerbar kalesje med SPF 50+ og et lunt og godt vindtrekk som kan festes over barnets ben. Understellet har en romslig varekurv som kan belastes med opptil 10 kg. Når du ikke bruker vognen foldes den enkelt sammen og kan oppbevares stående, noe som er supert i trange ganger, boder eller i bil og buss.Type:Kombivogn.
Vekt:12 kg.
Mål sammenfoldet (hjul av): -
Mål sammenfoldet:L71 x B57 x H32 cm.
Mål oppslått:L107 x B57 x H82 cm.
Mål sete og rygg:Sete: B30 x D28 cm, ryggstøtte H50 cm.
Vendbart sete:Ja.
Justerbar rygg:Ja.
Aldersanbefaling:0–4 år.
Maks belastning:20 kg + 10 kg i varekurven.
Hjultype:Punkteringsfrie.
Fronthjul:Låsbare swivelhjul.
Antall hjul:3.
Justerbart håndtak:Ja.
Medfølgende tilbehør: -
Passende tilbehør:Regntrekk m.m.
Travelsystem mulig:Ja.
Garantier:1 år.
Avtagbart trekk: -
Rengjøring:Tørkes av med fuktig klut.

Art: 699341

Bilder fra kunde