Easywalker Charley Duovogn, Night Black
Easywalker Charley Duovogn, Night Black
Easywalker Charley Duovogn, Night Black
Easywalker Charley Duovogn, Night Black
Zoom

EasyWalker

Easywalker Charley Duovogn, Night Black

Fri frakt
4 IGJEN
4 IGJEN
5 129 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

EasyWalkers Charley er en smidig og kompakt duovogn som passer inn i alle familiers hverdagsliv. Vognen er utstyrt med et justerbart håndtak slik at du enkelt kan stille den inn etter lengden din, samt en stor varekurv nederst til oppbevaring av mat, stelleveske eller annet. Vognen veier kun 8 kg og kan enkelt brettes sammen for smidig oppbevaring.

Sittedelen er vendbar, har myk vattering og fempunktssele slik at barnet sitter sikkert og komfortabelt under hele kjøreturen. Ryggstøtten kan justeres i tre posisjoner og den store kalesjen kan enkelt justeres i høyden for å tilpasses barnet.

Liggedelen har en herlig madrass som er behagelig å ligge på, og en stor kalesje med god ventilasjon, tittehull og solskjerm. Den er enkel å montere på vognen og krever ingen adaptere.

- Lettvektig design
- Justerbar håndtak i loddrett posisjon
- Vendbart sete
- Kalesje med tittehull, ventilasjon og solskjerm
- Stor varekurv
- Fotbrems

Mål: H104 x L92 x B51 cm.

Klikk deg inn på hvert enkelt produkt for mer informasjon!

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg så henviser vi til vår enkle barnevognsguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 904918

Bilder fra kunde