Crocs

Crocs

Crocs ble grunnlagt i 2002 i Colorado, USA. Designen var opprinnelig laget for seiling, men ble raskt en favoritt hos folk flest. Crocs tilbyr funksjonelle og moteriktige sko, og i deres sortiment finner du barnesko i alle regnbuens farger.

80 resultater.

Gode sko til små føtter

Med gode sko til både barn og voksne har Crocs blitt en stor favoritt. Crocs ble grunnlagt i 2002 i Colorado, USA. Designen var opprinnelig laget for seiling, men ble rask populær blant folk flest. Med sine gode og fargerike sko er Crocs lett gjenkjennelige, og i sommerhalvåret er det ikke sjeldent at man ser noen klassiske Clogs. 

Selv om Crocs nok er mest kjent for de klassiske Clogsene, som man dessuten kan pimpe med diverse Jibbitz-dekorasjoner, har de et stort utvalg av andre modeller også! Vanntette Boots for timesvis av artig sølepyttlek, vintersko for de kaldere årstidene, søte sandaler som passer utmerket til både hverdags og fest, og herlige regnstøvler i en rekke forskjellige farger.

Crocs er et utmerket valg som badesko siden de er lette å tømme for både sand og vann samt tørker raskt. I tillegg til å være spenstige og lette er de luktavvisende og har et avansert ventilasjonssytem i tåhetten for å være ekstra komfortable selv på varme dager. Alle skoene har en ortopedisk såle som også er i antiskli som ikke etterlater merker.

Bredt utvalg til nettes beste pris

Hos Jollyroom får du et stort utvalg av det Crocs har å tilby. I tillegg til prisløfte som sørger for at du får fottøyet til den beste prisen online, har vi også fri retur på sko. Vi vet at det kan være vanskelig å finne riktig størrelse, så derfor har vi lagt inn størrelsesguide på flere av modellene slik at det blir lettere for dere å kjøpe sko som passer fra første stund. Crocs er som tidligere nevnt kjent for sine fargeglade sko, men det stopper ikke der! Vi har en rekke modeller i flotte mønstre med motiv fra blant annet Mikke Mus, Frost, Star Wars og Cars så du enkelt kan finne barnas nye favorittsko.