Crocs

Crocs ble grunnlagt i 2002 i Colorado, USA. Designen var opprinnelig laget for seiling, men ble raskt en favoritt hos folk flest. Jollyroom har masser av Crocs sine funksjonelle og moteriktige barnesko, i alle regnbuens farger.

12 resultater.

Gode sko til små føtter
Med gode sko til både barn og voksne har Crocs blitt en stor favoritt. Crocs ble grunnlagt i 2002 i Colorado, USA. Designen var opprinnelig laget for seiling, men ble rask populær blant folk flest. Med sine gode og fargerike sko er Crocs lett gjenkjennelige, og i sommerhalvåret er det ikke sjeldent at man ser noen klassiske Clogs. 

Selv om Crocs nok er mest kjent for de klassiske Clogsene, som man dessuten kan pimpe med diverse Jibbitz-dekorasjoner, har de et stort utvalg av andre modeller også! Vanntette Boots for timesvis av artig sølepyttlek, vintersko for de kaldere årstidene, søte sandaler som passer utmerket til både hverdags og fest, og herlige regnstøvler i en rekke forskjellige farger.

Crocs er et utmerket valg som badesko siden de er lette å tømme for både sand og vann samt tørker raskt. I tillegg til å være spenstige og lette er de luktavvisende og har et avansert ventilasjonssytem i tåhetten for å være ekstra komfortable selv på varme dager. Alle skoene har en ortopedisk såle som også er i antiskli som ikke etterlater merker.

Bredt utvalg av Crocs til barn
Hos Jollyroom får du et stort utvalg av det Crocs har å tilby. Når du handler hos oss, får du dessuten et prisløfte på alle varer, slik at du kan være sikker på at du gjør et godt kjøp. Vi vet at det kan være vanskelig å finne riktig størrelse, så derfor har vi lagt inn størrelsesguide på flere av modellene slik at det blir lettere for dere å kjøpe sko som passer fra første stund. Crocs er som tidligere nevnt kjent for sine fargeglade sko, men det stopper ikke der! Vi har en rekke modeller i flotte mønstre med motiv fra blant annet Mikke Mus, Frost, Star Wars og Cars så du enkelt kan finne barnas nye favorittsko.