39 resultater

Gode sko til små føtter

Med gode sko til både barn og voksne har Crocs blitt en stor favoritt. Crocs ble grunnlagt i 2002 i Colorado, USA. Designen var opprinnelig laget for seiling, men ble rask populær blant folk flest. Med sine gode og fargerike sko er Crocs lett gjenkjennelige, og i sommerhalvåret er det ikke sjeldent at man ser noen klassiske Clogs. 

Selv om Crocs nok er mest kjent for de klassiske Clogsene, som man dessuten kan pimpe med diverse Jibbitz-dekorasjoner, har de et stort utvalg av andre modeller også! Vanntette Boots for timesvis av artig sølepyttlek, vintersko for de kaldere årstidene, søte sandaler som passer utmerket til både hverdags og fest, og herlige regnstøvler i en rekke forskjellige farger.

Crocs er et utmerket valg som badesko siden de er lette å tømme for både sand og vann samt tørker raskt. I tillegg til å være spenstige og lette er de luktavvisende og har et avansert ventilasjonssytem i tåhetten for å være ekstra komfortable selv på varme dager. Alle skoene har en ortopedisk såle som også er i antiskli som ikke etterlater merker.

Bredt utvalg til nettes beste pris

Hos Jollyroom får du et stort utvalg av det Crocs har å tilby. I tillegg til prisløfte som sørger for at du får fottøyet til den beste prisen online, har vi også fri retur på sko. Vi vet at det kan være vanskelig å finne riktig størrelse, så derfor har vi lagt inn størrelsesguide på flere av modellene slik at det blir lettere for dere å kjøpe sko som passer fra første stund. Crocs er som tidligere nevnt kjent for sine fargeglade sko, men det stopper ikke der! Vi har en rekke modeller i flotte mønstre med motiv fra blant annet Mikke Mus, Frost, Star Wars og Cars så du enkelt kan finne barnas nye favorittsko.  

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven