Sengeuroer

De aller minste barna har ikke alltid like lett for å sovne, det er nok en erfaring alle foreldre deler. Men det vil kanskje gå litt lettere om babyen har en stilig og stimulerende sengeuro å titte på? Vi har virkelig fine uroer av alle slag som dere kan feste over barnesengen, og om den lille ikke sovner, ja så har hen i alle fall noe morsomt å se på!
53 resultater.

Beroligende sengeuroer til de minste

Det er ikke alltid så lett å få babyen til å sove slik man hadde tenkt. Noen babyer bruker lengre tid enn andre på å komme til ro, og noen babyer ligger gjerne og koser seg i sengen sin så lenge de har noe spennende å titte på. Nå finnes uroer til babysengen i mange flotte design og farger. Uroen henges enkelt opp på eller over sengen og har en rekke flotte leker eller figurer som babyen kan se på. Sengeuroer finnes i enkle og stilrene modeller eller med motor som gjør at lekefigurene roterer over babyen.

Finn din favoritt i vårt store utvalg av sengeuroer

Her hos oss kan du være sikker på at du finner en sengeuro som passer både deg og babyen. Vi har massevis av flotte uroer på lager, både med elegante og duse farger, eller ordentlig fargesprakende mønstre som fanger babyens oppmerksomhet. Uroene kommer fra populære varemerker som JaBaDaBaDo, Teddykompaniet og Bloomingville og finnes i mange design og stiler. Hos oss finner du både enkle sengeuroer og batteridrevne uroer som roterer og spiller musikk til babyen. Matche gjerne ditt valg av uro med flott sengetøy til babyen!