Sengeuroer

En fin uro er ypperlig å ha hengende over sprinkelsengen, så den lille har noe se på og more seg med. Vi har et herlig utvalg med sengeuroer til de minste, i massevis av søte og lekre modeller, farger og materialer!
67 resultater.

Beroligende sengeuroer til de minste
Det er ikke alltid så lett å få babyen til å sove slik man hadde tenkt. Noen babyer bruker lengre tid enn andre på å komme til ro, og noen babyer ligger gjerne og koser seg i sengen sin, så lenge de har noe spennende å titte på. Nå finnes uroer til babysengen i mange flotte design og farger. Uroen henges enkelt opp på eller over sengen, og har en rekke flotte leker eller figurer som babyen kan se på. Sengeuroer finnes i enkle og stilrene modeller, eller med motor som gjør at lekefigurene roterer over babyen.

Finn din favoritt i vårt store utvalg av sengeuroer
Her hos oss kan du være sikker på at du finner en sengeuro som passer både deg og babyen. Vi har massevis av flotte uroer på lager, både med elegante og duse farger, eller ordentlig fargesprakende mønstre, som fanger babyens oppmerksomhet. Uroene kommer fra populære varemerker som JaBaDaBaDo, Teddykompaniet og Bloomingville, og finnes i mange design og stiler. Hos oss finner du både enkle sengeuroer og batteridrevne uroer, som roterer og spiller musikk til babyen. Matche gjerne ditt valg av uro med flott sengetøy til babyen!