-13%
Fri frakt

Hoppekids Juniorseng med Tilbehør, Rosa

2 899 kr 3 325 kr Du sparer: 426 kr (-13%)
Midlertidig utsolgt Overvåke produkt

csm.png

Beskrivelse

En komplett pakke til Hoppekids Juniorsend Ida, Rosa. Inneholder seng, madrass, sengehest og 2 stk. sengeskuffer.

Hoppekids Juniorseng Ida, Rosa er en praktisk dagseng av god kvalitet og fleksibilitet som passer perfekt til barnerommet. Barnesengen er laget av langsomt voksende furu. Spesielt for dette miljøvennlige og naturvennlige materialet er unike ujevnheter, sprekker, kvister og fargeforskjeller. Barnesengen er malt hvit, men kvister lyser gjennom. Lakkeringen er laget på en naturlig bade som gjør at tresaft kan lekke ut, dette er et bevis på at det er rene naturmateriale som er brukt.

Mål:
Sengemål: L 160 x B 70 cm.
Yttermål: H 56 x B 76 x 166 cm.
Høyde under seng: 20 cm.
Madrasshøyde i følge sikkerhetsstandard: 9 cm.

Maksbelastning: 100 kg.
Materiale: furu.
Farge: rosa.

Hoppekids Skummadrass 9 x 70 x 160 cm er en myk og deilig madrass til juniorsengen. Passer til Hoppekids Miniloftseng. Materialet er Oeko Tex sertifisert og inneholder ingen skadelige stoffer for hud og helse.

Fyll: skum.
Mål: L160 x B 70 x H 9 cm.

Hoppekids Sengehest Ida, Rosa - en avtagbar sengehest til Hoppekids Juniorseng Ida. Sengehesten er enkel å montete og hindrer barnet fra å falle på gulvet på natten.

Instruksjoner medfølger.
Mål: 100 x 22,5 x 5,2 cm.
Materiale: Miljøsertifisert furu.

Hoppekids Sengeskuff Ida Rosa 2-pk er to praktiske sengeskuffer til å ha som oppbevaring under juniorsengen. Skuffene har hjul og passer perfekt for smart oppbevaring av leker eller barneklær. Sengeskuffen får plass under Hoppekids Dagseng og køyeseng med sengemålene 70 x 160 cm.

Mål: H19 x B60 x L153 cm.
Passer til senger med målene 70 x 160 cm.

Farge: rosa.
Materiale: furu.

Art: 902003

Varemerke

Hoppekids

Hos Jollyroom finner du et bredt utvalg av Hoppekids innredning til abrnerommet. Forvandl barnets rom til en plass for kreativitet og lek. I Hoppekids sortiment finner du fargerike stoler, bord, lenestoler, juniorsenger, barnesenger, sprinkelsenger og smarte oppbevaringsløsninger. Innred barnerommet med stil!

Se mer fra Hoppekids »