KidKraft

KidKraft er en amerikansk bedrift som lager leker og barnemøbler av høyeste kvalitet. I katalogen finner man du lekekjøkken, dukkehus, bilbaner, sandkasser og masse annet. På Jollyroom finner du et stort utvalg fra KidKraft.

  •  

    Kidkraft_Logo.png

83 resultater.

KidKraft leker og møbler til barn

KidKraft er en gammel ringrev i bransjen som produserer leker og barnemøbler preget av fantasi og umiskjennelig kvalitet. I KidKraft sitt populære sortiment kan man velge og vrake blant naturtro og supermorsomme lekekjøkken, dukkehus i tre samt pedagoiske leker – for ikke å glemme KidKraft sine møbler til barnerommet.

Alt fra KidKraft på Jollyroom.no

I Jollyrooms sagnomsuste online-sortiment med leker til barn i alle aldre finner du naturligvis alt du kan tenkes å lete etter av KidKraft-artikler. Her har vi KidKrafts populære lekekjøkken i tre, KidKraft dukkehus i masser av designs og naturligvis fantasirike og barnevennlige KidKraft-senger. Er du ute etter KidKraft har du kort sagt kommet til rett sted. Her på Jollyroom får du dessuten prisgaranti når du handler, så det er ikke egentig noe å lure på!

Ikke glem å ta en titt i vårt øvrige sortiment med leker og møbler til barnerommet. Her vil du finne alt dere kan tenkes å behøve!