71 resultater

1/2Neste

KidKraft leker og møbler til barn

KidKraft er en gammel ringrev i bransjen som produserer leker og barnemøbler preget av fantasi og umiskjennelig kvalitet. I KidKraft sitt populære sortiment kan man velge og vrake blant naturtro og supermorsomme lekekjøkken, dukkehus i tre samt pedagoiske leker – for ikke å glemme KidKraft sine møbler til barnerommet.

Alt fra KidKraft på Jollyroom.no

I Jollyrooms sagnomsuste online-sortiment med leker til barn i alle aldre finner du naturligvis alt du kan tenkes å lete etter av KidKraft-artikler. Her har vi KidKrafts populære lekekjøkken i tre, KidKraft dukkehus i masser av designs og naturligvis fantasirike og barnevennlige KidKraft-senger. Er du ute etter KidKraft har du kort sagt kommet til rett sted. Her på Jollyroom får du dessuten prisgaranti når du handler, så det er ikke egentig noe å lure på!

Ikke glem å ta en titt i vårt øvrige sortiment med leker og møbler til barnerommet. Her vil du finne alt dere kan tenkes å behøve!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven