KidKraft

KidKraft er en amerikansk bedrift som lager leker og barnemøbler av høyeste kvalitet. I katalogen finner man du lekekjøkken, dukkehus, bilbaner, sandkasser og masse annet. På Jollyroom finner du et stort utvalg fra KidKraft.

53 resultater.

KidKraft leker og møbler til barn

KidKraft er en gammel ringrev i bransjen som produserer leker og barnemøbler preget av fantasi og umiskjennelig kvalitet. I KidKraft sitt populære sortiment kan man velge og vrake blant naturtro og supermorsomme lekekjøkken, dukkehus i tre samt pedagoiske leker – for ikke å glemme KidKraft sine møbler til barnerommet.

Alt fra KidKraft på Jollyroom.no

I Jollyrooms sagnomsuste online-sortiment med leker til barn i alle aldre finner du naturligvis alt du kan tenkes å lete etter av KidKraft-artikler. Her har vi KidKrafts populære lekekjøkken i tre, KidKraft dukkehus i masser av designs og naturligvis fantasirike og barnevennlige KidKraft-senger. Er du ute etter KidKraft har du kort sagt kommet til rett sted. Her på Jollyroom får du dessuten prisgaranti når du handler, så det er ikke egentig noe å lure på!

Ikke glem å ta en titt i vårt øvrige sortiment med leker og møbler til barnerommet. Her vil du finne alt dere kan tenkes å behøve!