Babynest & Lekereder – Lune og fine steder babyen din kan både sove og leke

I vårt store online-sortiment finner du selvsagt også lune og gode babynests med lekre designs. Vi har mange, mange typer fra gode merker som Sleepyhead og Petite Chérie, for å nevne bare noen. Vi har også herlige lekereder som er fine både til søvn og lek for babyen din. Med det ønsker vi dere happy shopping, foreldre!

74 resultater

Babynest og lekereder – perfekt for babyens lek og søvn

Når man akkurat har fått en baby er ingenting mer naturlig om natten enn at hen sover sammen med foreldrene i den store sengen. Samtidig føler man kanskje på frykten for å rulle over den lille når man sover. I slike tilfeller er et babynest et praktisk og enkelt hjelpemiddel, og dessuten et som er høyst komfortabelt for barnet. Med sine beskyttende kanter og myke tekstiler tilbyr babynestet et lunt og trygt miljø den lille kan sove godt i. Dessuten kan man få babynests i et vell av ulike designs, med fine farger og mønstre – at det ser bra ut er jo aldri et minus, det!

Når barnet har blitt litt større og det er på tide å øve opp rygg- og nakkemuskler kan det være fint å kjøpe et lekerede. Og også i lekerede-utvalget er det massevis å velge mellom, og akkurat som babynestene tilbyr lekeredene et trygt og godt miljø den lille kan oppholde seg i – det være seg om hen vil leke eller sove!

Massevis av babynest og lekereder i Jollyrooms online-utvalg

I vårt makeløse utvalg til barn & baby vil du finne alt du kan tenke deg av lekereder og babynests. Vi har massevis av fine design, tekstiler, farger, motiver og mønstre, og alle lekeredene og babynestene leveres av gode merker du kjenner igjen og kan stole på, f.eks. Sleepyhead, Sebra og Done By Deer, bare for å nevne noen ganske få.

Om dere er ute etter annet smått og godt til babyen og barnerommet, for eksempel en sprinkelseng til når hen har blitt litt større, eller et fint sett med sengetøy eller gardiner, ta gjerne en titt på vårt øvrige barneromsutvalg! Her vil dere finne alt dere trenger. Og husk, her på Jollyroom får du prisgaranti når du handler, så at du har gjort et godt kjøp trenger du aldri å være i tvil om!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven
--%>