• Bloomingville-Header-1920x700.jpg

Bloomingville

Det danske varemerket Bloomingville er følsomme for trender, og skaper harmoniske og vakre produkter til barnerommet. Kolleksjonene består av milde, herlige farger med innslag av lyst tre. På Jollyroom finner du et supert utvalg!

  •  

    Bloomingville_Logo.png

135 resultater.

Bloomingville møbler og interiør til det moderne barnerommet
Fra det danske varemerket Bloomingville får vi lekre og stilsikre møbler som passer perfekt på det moderne barnerommet. Bloomingville har pulsen på markedet er følsomme for trender, og de slipper ikke fra seg barneromsinteriør som ikke er ypperlig egnet til å skape harmoni i de tusen hjem!

At Bloomingville henter inspirasjon fra naturen i sin produktutvikling og -design er også vanskelig å gå glipp av. Bloomingville er kort sagt et varemerke man kan notere seg først som sist!

Stort utvalg med Bloomingville på Jollyroom.no
Vi på Jollyroom er svært glade for å kunne fronte et så godt og stilbevisst varemerke som Bloomingville, og vi har da også sørget for å ha et svært godt utvalg med Bloomingvilles varer. Er du ute etter en Bloomingville lampe, f.eks, finner du det selvsagt her, akkurat som du vil finne Bloomingville bord, Bloomingville stoler og alt mulig annet til barnerommet. Vi har også Bloomingvilles populære gyngdyr og leketelt samt fine babyleker, for ikke å glemme Bloomingville barneserviser – utrolig stilige!

Ikke nøl med å ta en titt i vårt øvrige sortiment for barn fra 0-12 år. Vi har virkelig alt barnet ditt kan tenkes å behøve her, fra barnesykler og barneklær til barneseter og barnevogner! Husk også at du får et prisløfte på Jollyroom. Så når du får Bloomingville-varene dine i posten, eller en hvilken som helst annen vare for den del, kan du føle deg sikker på at du har fått den til en skikkelig god pris!

Velkommen inn!