Bokstavlamper

Om man ønsker en mer raffinert, og samtidig barnevennlig belysning på barnerommet, kan en bokstavlampe være tingen. Her på Jollyroom har vi massevis av fine bokstavlamper, som både kan henges på veggen og stilles på nattbordet!
57 resultater.

Lekre bokstavlamper til barnerommet
Ingenting er så enkelt som å pynte et helt rom med litt belysning. Nå som bokstavlampene er i vinden, kan det også gjøres på en personlig og tøff måte. Bokstavlamper finnes både som bokstaver og tegn, og består av en metallramme med flere lyskilder i. Kjøp en lampe med den første bokstaven i barnets navn, eller kombiner flere bokstaver som gir en spesiell betydning for dere. En lekker innredningsdetalj, som passer både som bordlampe og nattlampe på barnerommet.

Finn de tøffe bokstavlampene hos Jollyroom
Om dere virkelig vil piffe opp barnerommet med raffinert belysning, så har vi et godt tips: bokstavlamper. Dette er utrolig stilige lamper man kan henge på veggen, eller bruke som bordlampe. Gjør plass til fresh belysning, en smule nostalgi, og kjærlighet for bokstaver og lesing! Bokstavlampene er selvsagt også pedagogiske for barnet, og om man ønsker å ta i litt, kan man jo kjøpe mange lamper og stave ut hele barnets navn! Bokstavlampene fra Alice & Fox gir barnerommet en stilig look, og er et populært valg, også blant barna. Gjør looken på barnerommet komplett ved å kjøpe til stilige bilder og plakater med sort/hvite eller fargerike motiver!