63 resultater

1/2Neste

Lekre bokstavlamper til barnerommet

Ingenting er så enkelt som å pynte et helt rom med litt belysning. Nå som bokstavlampene er i vinden kan det også gjøres på en personlig og tøff måte. Bokstavlamper finnes både som bokstaver og tegn og består av en metallramme med flere lyskilder i. Kjøp en lampe med den første bokstaven i barnets navn eller kombiner flere bokstaver som gir en spesiell betydning for dere. En lekker innredningsdetalj som passer både som bordlampe og nattlampe på barnerommet.

Finn de tøffe bokstavlampene hos Jollyroom

Om dere virkelig vil piffe opp barnerommet med raffinert belysning så har vi et godt tips: bokstavlamper. Dette er utrolig stilige lamper man kan henge på veggen eller bruke som bordlampe. Gjør plass til fresh belysning, en smule nostalgi, og kjærlighet for bokstaver og lesing! Bokstavlampene er selvsagt også pedagogiske for barnet, og om man ønsker å ta i litt kan man jo kjøpe mange lamper og stave ut hele barnets navn! Bokstavlampene fra Alice & Fox gir barnerommet en stilig look, og er et populært valg, også blant barna. Gjør looken på barnerommet komplett ved å kjøpe til stilige bilder og plakater med sort/hvite eller fargerike motiver!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven