Regnvotter & Sydvester

Med en sydvest på hodet og et par regnvotter på hendene, kan barna leke uhindret ute i regn- og ruskeværet. Her på Jollyroom finner du et stort utvalg av vanntette regnhatter og -votter til barn, fra kjente og pålitelige merker.
116 resultater.

Sydvester til barna

Når himmelen åpner seg og regnet begynner å pøse ned, kan du holde barna dine tørre og glade med Jollyrooms store utvalg av regnhatter og sydvester. Hos Jollyroom forstår vi at det å beskytte barna dine mot elementene er av høyeste prioritet, og derfor har vi et bredt utvalg av regnhatter som kombinerer funksjonalitet med stil. Didriksons, Nordbjørn og Lindberg er populære merker som sørger for at barnet ditt holder seg tørt og komfortabelt, uansett hvor kraftige regnskyllene er.

Med reflekterende detaljer, lekne mønstre og farger kan barna hoppe i sølepytter og gjøre hver regnværsdag om til et eventyr. Utforsk Jollyrooms brede utvalg av sydvester for barn, hvor funksjonalitet møter lekenhet!

Regnvotter til barnas utelek

Kalde og våte hender kan gjøre en deilig dag med utelek til en kald opplevelse for barn. Jollyrooms brede utvalg av regnvotter til barn kommer til unnsetning og sørger for at de små hendene holder seg varme og tørre. Vårt utvalg inkluderer populære merker som Didriksons, Nordbjørn og Lindberg, som alle tilbyr vanntette regnvotter til barnas utelek.

Enten du leter etter et vanntett skall for å avverge regnet eller foretrekker forede regnvotter for ekstra varme på kalde dager, har vi den rette passformen for alle barn. Vårt utvalg inkluderer en rekke stiler, mønstre og farger, slik at barnet ditt kan uttrykke seg med favorittfargene sine. 

Fra å plaske i sølepytter til å lage den perfekte gjørmepaien – Jollyroom har regnvotter for å holde barnehendene tørre, varme og glade, uansett vær!