Fleecejakker & Fleecegensere

En fleecegenser eller fleecejakke passer både som mellomlag og hverdagsplagg. Hos Jollyroom finner du fleecejakker og fleecegensere til barn i alle aldre, fra baby til junior, alt sammen fra gode varemerker som Nordbjørn, Didriksons og Petite Chérie Atelier.
263 resultater.

Hva er fleeceklær?

Når varme, komfort og allsidighet er avgjørende for familiens utegarderobe, er fleeceklær helt ypperlige når det er kaldt. Fleecejakker, fleecegensere og pilejakker - disse funksjonelle og gode fleeceklærne passer i alle kjølige situasjoner, fra luftige høstpikniker til snørike vinteraktiviteter. Men hva er egentlig fleeceklær for noe?

Fleecejakker, fleecegensere og pilejakker er laget av materialer som tilbyr en uslåelig kombinasjon av varme, lett vekt og høy komfort. Fleece er designet for å etterligne ull, men overgår ullen når det gjelder fuktmotstand og tørkehastighet. Nordbjørn, Didriksons, Lindberg og Petite Chérie Atelier forstår familiens behov og designer fleeceklærne sine slik at alle barn er beskyttet mot kulden.

Enten fleecegensere eller fleecejakker brukes som frittstående ytterplagg på kjølige høstdager, eller som mellomlag under vanntette skalljakker i minusgrader, er disse plaggene perfekt egnet til å utstyre barna dine til utesesongen, år etter år. 

Når skal du bruke en fleecejakke, fleeceganser eller en pilejakke? 

Å mestre lag-på-lag-metoden er avgjørende for å holde barna dine komfortable i varierende værforhold, og fleeceplagg er perfekte til nettopp det. En fleecejakke, fleecegenser eller pilejakke bør være det første laget med yttertøy når du skal ut i naturen med barna dine.

Fleece passer i nesten alle miljøer og fungerer utmerket som mellomlag under vanntette skalljakker, eller som et koselig topplag på kjøligere dager. Når temperaturen faller, fungerer en fleecejakke som et isolerende mellomlag som holder varmen tett inntil kroppen og transporterer bort fuktighet, og holder barnet ditt tørt og varmt. På de litt varmere dagene kan en fleecegenser være den perfekte følgesvenn under barnets leketid i parken, skogen eller på barnehagen. I løpet av våren eller høsten er det lett å tilpasse seg varierende temperaturer med en fleecejakke. Barn kan trekke opp glidelåsen når det blir kaldt, og trekke den ned eller ta av seg plagget helt når det blir varmt.

I tillegg til allsidigheten er fleece et utrolig slitesterkt materiale, noe som betyr at barna dine kan leke, snuble og tumle rundt uten å bekymre seg for slitasje. Selv etter utallige vask vil et fleeceplagg av god kvalitet fra merker som Nordbjørn, Didriksons, Petite Chérie Atelier eller Lindberg, beholde formen og sine varmende egenskaper. Etter en lang dag med utforsking og lek utendørs, er fleeceklær enkle å rengjøre og de tørker fort– alltid klare for neste eventyr.