Babybjörn One Air Mesh Bæresele, Vintage Rose
Babybjörn One Air Mesh Bæresele, Vintage Rose
Babybjörn One Air Mesh Bæresele, Vintage Rose

Du er kanskje også interessert i

BabyBjörn

Babybjörn One Air Mesh Bæresele, Vintage Rose

Fri frakt
1 IGJEN
1 IGJEN
1 849 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

BabyBjörn One Air Mesh er en multifunksjonell bæresele for mage og rygg som gir rett støtte for det voksende barnets hode, rygg og hofter. Det finnes fire ulike måter å bære barnet på mage og rygg – det er enkelt og komfortabelt i alle stillinger. Selen har en særskilt stilling for nyfødte, mulighet for innover- og utovervendt bæring samt ryggbæring.

Nytt for 2018 års modell!
- Hodestøtten går høyere opp
- Oppdatert fyll i skulderreimene
- Justerbar sitteflate med større maksbredde
- Mindre tøy mellom barn og forelder
- Nytt design på justering av hodestøtten
- Tynnere fyll
- Mykere tøy

BabyBjörn Bæresele One gir maksimal komfort for både bærer og barn. Justerbart design gjør det mulig å tilpasse selen slik at den sitter bra på nettopp deg. Skikkelig vatterte skulderbånd og avlastende midjebelte.

One kan du bruke i lang tid. Direkte fra fødselen (min 3,5 kg) uten noe spedbarnsinnlegg og opptil ca 3 år (maks 15 kg). Utviklet i nært samarbeid med ledende barneleger, akkurat som BabyBjörns tidligere bæreseler.

One er enkel å bruke selv i alle stillinger. Den har en særskilt høydestilling slik at du kan bære din nyfødte på best mulig måte – høyt opp på brystet i innovervendt posisjon, hjerte mot hjerte. Fra 4 måneder brukes den nedre høydestillingen og da kan du bære både innover- og utovervendt. Fra 12 måneder kan du også bære på ryggen. Det er enkelt og sikkert å sette barnet på ryggen uten hjelp.

Med One får du og ditt barn total komfort under hele brukstiden. Gjennomtenkt ergonomisk design med avlastende midjebelte og vatterte, formsydde skulderbånd. Myk og herlig for ditt barn med vattert utover-vridde sømmer og justerbar bredde for benstillingen. Dessuten stødig og justerbar hodestøtte som kan brettes ned når barnet bæres utovervendt.

Anbefalt alder: 0-3 år. Min 3,5 kg/53 cm – max 15 kg/100 cm.

OBS! Min. alder i utovervendt stilling: 5 måneder. Maksvekt i utovervendt stilling: 12 kg.

Mesh er et kjølig nattøy som puster og tørker raskt etter vask.

Alt materiale i Air One er skånsomt mot ditt barns hud og er ufarlige å smake på og garantert fri for helseskadelige stoffer. Oppfyller også kravet for Oeko-Tex Standard 100, Klasse 1 for babyprodukter.

Hovedmateriale: 60 % bomull, 40 % polyester.
Fôr: 100 % bomull.
Innside midjebelte: 100 % polyester.
Vask: Maskinvask 40°C. Vaskes separat. Bruk et skånsomt vaskemiddel uten blekning.

BABYBJÖRN Bæresele One er testvinner i Råd & Röns Bæreseletest i nr 3/2014.

One fikk også utmerkelsen «Enkel og smidig» i Bäst-i-tests store test av bæreseler 2016. Les mer på Bäst-i-test.se (svensk).

Babybjörn har mange ulike bæreseler å velge mellom. For å hjelpe til i ditt valg har Babybjörn tatt fram en guide som sammenligner alle deres modeller. Se her! (svensk).

Art: 745608

Bilder fra kunde

Videoklipp

Du er kanskje også interessert i