BabyBjörn Mini Bæresele 3D Mesh, Anthracite
BabyBjörn Mini Bæresele 3D Mesh, Anthracite
Zoom

BabyBjörn

BabyBjörn Mini Bæresele 3D Mesh, Anthracite

Fri fraktOeko-Tex
4 IGJEN
VELG FARGE: Grå
4 IGJEN
1 159 kr
Legg i handlekurven

Prisløfte
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt!

Beskrivelse

En liten og praktisk bæresele fra BabyBjörn som passer perfekt til nyfødte babyer. Med trinnløs justering, kan bæreselen enkelt tilpasses barnet i takt med at det vokser, dessuten har selen justerbar støtte for hode og nakke. Bæreselen er myk, og setter barnet i en ergonomisk posisjon.

- Ekstra bred.
Bæreselen er ekstra bred, sammenlignet med BabyBjörns bæresele Original. Mini er hele 10 cm bredere på det bredeste. Dette sørger for ekstra støtte for barnets hofter og ben i innovervendt stilling.

- 3D Mesh
Et mykt stoff i tre lag. I stedet for fyll – består mellomlagret av et tynt lag med enfibertråd som gir selen samme støtte som et stoppet stoff, samtidig som at det puster godt.

Anbefalt alder: fra 0-1 år.

Materiale: 100 % polyester.
Vaskeanvisning: maskinvask 40°C. Tørkes separat. Bruk gjerne et mildt, miljøvennlig og skånsomt vaskemiddel uten blekemiddel. Tåler ikke tørketrommel.

Vekt på barnet: 3,2 – 11 kg.

OBS!
Minimumsalder for forovervendt stilling: 5 md.
For barn mellom 3,2 og 4,5 kilogram skal bensløyfene brukes for å minske fotåpningene.

BabyBjörn har mange ulike bæreseler å velge mellom. For å hjelpe deg å avgjøre hvilken som passer best for deg og ditt barn har BabyBjörn laget en guide hvor de sammenligner de ulike modellene(Svensk guide): Se her!BabyBjörn, bæresele, sele

Art:  789934

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Vask Maskinvask
40°C
Må ikke tørketrumles

Prishistorikk

Mangler data