OKBaby

På Jollyroom finner du et stort utvalg av OKbaby barneprodukter. OKBaby lager produkter i Italia, som skal møte foreldres behov og barns drømmer. I sortimentet fins blant annet hygiene- og sikkerhetsartikler som er funksjonelle, og som lar småbarnsfamilier være tilfredse hvor enn de befinner seg.

OKBaby – alt man trenger til hverdagen som babyforelder

Når man får barn endrer det meste seg i livet, og før man vet ordet av det har man både meninger og kunnskaper om et varesegment man tidligere kanskje aldri engang hadde tenkt over! Med OKBaby får du dekket svært mange av de nye behovene livet har servert! OKBaby leverer supergode badebaljer, med badestoler så den lille sitter trygt og godt, de produserer sikre førsteklasses sykkelseter som er enkle å bruke med sykkelen din, potter, sykkelhjelmer og masse annet! OKBaby er ganske enkelt en helt super leverandør som gjør hverdagen for babyfamilien litt lettere!
 

OKBaby finner du på Jollyroom.no

Her på Jollyroom, i vårt suverene utvalg med babyutstyr, mammautstyr, barneklær, sport, fritid & hobby og masse, masse mer, finner du naturligvis også OKBaby og deres kvalitetsartikler! Her finner du OKBaby sykkelsete, OKBaby badebalje, sykkelhjelm, potter – hele sulamitten, ganske enkelt! Og når du kjøper dine OKBaby-varer her på huset kan du være sikker på at du har fått dem til nettets beste pris. På Jollyroom får du nemlig prisgaranti!