Beckmann

Når man skal begynne på skolen er det viktig å ha den rette sekken. Det norske kvalitetsmerket Beckmann er de aller største innenfor skolesekker i Norge. Jollyroom har et stort Beckmann-utvalg som ikke vil skuffe!

  • Beckmann_Logo.png

288 resultater.

Derfor skal du velge Beckmann of Norway
En skolesekk lever et hardt liv. I årevis utsettes den for sterke solstråler, regn og snø samtidig som den slites på innsiden av alt fra harde bøker til matpakker og våte gymklær. Derfor er det viktig å velge rett skolesekk når skolestarten nærmer seg. Beckmann of Norway designer smarte, komfortable og slitesterke ryggsekker, skuldervesker og tilbehør til skolebarn. Med en lang tradisjon av kvalitet og funksjonalitet som går helt tilbake til 1946, leverer varemerket år etter år nye kolleksjoner designet med tanke på å beskytte ditt barns rygg og skuldre.
Beckmann of Norway samarbeider med kiropraktoren Philip J. Wilkens (PhD) som har en medisinsk doktorgrad i korsryggsmerter. Slik vil Beckmann sikre at alle deres ryggsekker kan tilpasses hvert enkelt barn, og forhindre ubehag som kan oppstå hvis sekken ikke sitter som den skal. Sekken blir testet nøye, og designet henter inspirasjon fra Europas motemesser.

Bredt Beckmann-utvalg til skole og barnehage
I vårt utvalg fra Beckmann of Norway finner du skolevesker og ryggsekker til barn, samt pennal, matboks og annet viktig tilbehør til skoledagen eller barnehagen. Når du kjøper dine Beckmann of Norway produkter hos Jollyroom kan du dessuten være sikker på at du har fått dem til en skikkelig god pris med prisløfte. Hvis du er usikker på hvilken veske eller ryggsekk som passer best til ditt barn eller kanskje bare vil se mer på tilbehør og must-haves til skole og fritid, kan du også ta en titt i resten av vårt store sortiment. Her finner du alt av vesker og ryggsekker til barn, og en masse kreative lekesett med aktiviteter for barn i barnehage- og skolealderen.