Sneakers

Her finner du vårt store utvalg av joggesko og sneakers til barn. Vi har lette joggesko til spretne sommerføtter og tøffe sneakers som passer til hverdagsbruk, samt Gore-Tex sko, vanntette sneakers og blinkesko. Bla rundt blant kvalitetsmerker som Viking, Puma, Nordbjørn, Leaf og Superfit.
515 resultater.

Hvilke sneakers skal barna ha?

Å velge riktig sneakers til barna kan være avgjørende for deres daglige eventyr. Enten de utforsker lekeplassen, drar til skolen eller på helgetur med familien, er skoene deres nødt til å beskytte de aktive små føttene.  

Når det gjelder sneakers til barn, finnes det en rekke alternativer på markedet. Men for foreldre som leter etter den ultimate kombinasjonen av holdbarhet, komfort og stil, er det noen få nøkkelfunksjoner som skiller seg ut. Vanntette sneakers er et must i skiftende vær. Et par Gore-Tex-sko til barna er et ypperlig valg. Gore-Tex joggesko både beskytter mot vann og puster, slik at føttene ikke blir klamme. Merker som Viking, Superfit og Ecco forstår dette behovet, og har designet masse fine barnesneakers som holder føttene tørre og friske uansett vær.

For oppdagelsesreisende som ikke lar litt kulde stoppe seg, er sneakers med fôr perfekt. De gir et ekstra lag med varme, noe som gjør dem godt egent på kjøligere dager og sikrer at moroa ikke stopper når temperaturen synker. Med den tette komforten som joggesko med fôr gir, kan du se på barnets smil at hen tar hvert steg med selvtillit.

Som en litt morsommere touch har vi blinkesko for barn. Dette er en stor hit i det yngre segmentet, og de sprer glede og gir barnet en litt egen touch. Blinkesko bidrar også på en fin måte til å gjøre barnet synlig om kvelden, noe som er helt supert for trafikksikkerhetens skyld.

Sneakers til alle årstider

Sneakers er allsidige sko som møter behovene til aktive barn hele året. Når du velger det perfekte paret, bør du vurdere sko som er tilpasningsdyktige. Sko som passer til de fleste årstider er ikke bare økonomisk fordelaktige, men forenkler beslutningsprosessen for travle familier, for eksempel når man skal av gårde om morgenen.

Om våren og sommeren er det viktig at barneskoene har gode pusteegenskaper. Sneakers og joggesko for barn bør gi god luftsirkulasjon, slik at føttene ikke blir svette. Slike sko har ofte en lett vekt, noe som gjør at barna kan leke og ha det moro uten å måtte plages av tunge føtter. Hos Jollyroom finner du også et bredt utvalg an sneakers som kan vaskes i maskin – supergunstig i en travel hverdag.

Høsten krever mer robuste sko, ettersom bakken er dekket av løv og regnet begynner å melde seg. Vanntette joggesko er perfekte i denne sesongen, ettersom de beskytter mot våte forhold. Å hoppe i sølepytter blir et bekymringsløst tidsfordriv snarere enn en grunn til bekymring. Vinteren krever litt mer av skoene – isolasjon blir avgjørende. Fôrede sneakers er superfine her, og fungerer som en lun barriere mot kulden.

Med det perfekte paret sneakers kan du være sikker på at barnet ditt er godt utstyrt til å møte alle typer vær sesongen kan bringe. I vårt sortiment finner du sneakers og joggesko til barn som passer i alle årstider, med det nyeste innen skoteknologi og design. Vårt utvalg inneholder sko fra pålitelige og populære merker som Puma, Leaf, Superfit, Viking og Nordbjørn.