• Superfit-header-1920x700.jpg

Superfit

Superfit er en av Europas største produsenter av barnesko. Skoene er kjente for å være godt tilpasset etter barns behov og utvikling. På Jollyroom finner du Superfit barnesko til barn i alle aldre, til alle sesonger!

123 resultater.

Superfit – tar ansvar for barnas føtter

Superfit lager barnesko i høy kvalitet og med moderne design. Med sin 70 år lange erfaring er Superfit markedsledende innenfor barnesko i Europa. I 40 år har de samarbeidet med barneleger og utviklet sko og sandaler som er optimalt tilpasset for barneføtter – og med et konstant blikk på de siste trendene og vitenskapelige funn ligger Superfit alltid i forkant med sine kolleksjoner, både hva gjelder design og teknisk innovasjon.

Som navnet antyder er Superfits sko laget med stort fokus på passform og komfort. Med et nøye håndverk, lette såler, fleksibelt tåområde og materiale som puster kommer det ikke som noen overraskelse at Superfit fikk toppkarakterer da de lot 342 ortopeder og leger undersøke skoene deres.

Sko til alle føtter

Her på Jollyroom har vi et bredt utvalg av barnesko fra Superfit i alle mulige modeller, farger og mønster. Leter du etter den første Lær-å-gå-sko til minstemann eller en skikkelig fôret vinterstøvel med GORE-TEX®? Er det på tide å kjøpe sandaler for sommeren eller gummistøvler til høsten?

Uansett hvilke type av sko du leter etter er sjansene store for at Superfit har laget den, og at Jollyroom selger den! Her på Jollyroom har du dessuten prisløfte på hele sortimentet, så du kan føle deg sikker på at du får en god pris.