Elbiler & Elkjøretøyer

Elbiler og andre elkjøretøyer er supermorsomme uteleker for barna i sommerhalvåret. I vårt store utvalg finner du lekre elbiler med naturtro design både store og små kan sette pris på, samt elmotorsykler og andre kjøretøyer!
90 resultater.

Oppdag spenningen med elbiler og elektriske kjøretøy for barn på Jollyroom

Er du klar til å se barnet ditt suse inn i en verden av eventyr og moro? I vårt brede utvalg av elbiler og elkjøretøyer for barn finner du trygge produkter av høy kvalitet og med stilig design som gjør hver tur minneverdig. Opplev gleden i ansiktene deres mens de griper rattet, enten de kjører hjemme eller navigerer gjennom lekeplassen. Disse lekebilene er utstyrt med ulike sikkerhetsfunksjoner og kombinerer det morsomme med lek med spenningen ved å kjøre.

Hvordan lade en elbil for barn?

Å lade barnets elbil er viktig, slik at den lille sjåføren din alltid er klar for fartsfylte eventyr. De fleste elbiler for barn kommer med egen lader designet for å plugges direkte inn i vanlige stikkontakter.

Før du begynner å lade, sørg for at bilen er slått av for å forlenge batteriets levetid. Koble laderen til bilens batteri, som vanligvis er plassert under setet eller i et diskret rom, og sett den deretter inn i stikkontakten. Ladetiden varierer, så les elbilens brukerveiledning for nøyaktig informasjon – det kan ta alt fra noen timer til over natten for full lading. Det oppladbare batteriet trenger vedlikeholdslading en gang i måneden for å opprettholde levetiden. Dersom elbilen ikke brukes kontinuerlig, bør batteriet også kobles fra.

 

Hvilken elbil for barn bør du velge?

Her på Jollyroom tilbyr vi massevis av fine elbiler for barn, fra kjente merker som BMW, Audi, Mercedes og Volvo. For familier med flere barn eller for de som ønsker å kjøre med en venn, har vi også flere elbiler for barn med to seter.

I tillegg til de tradisjonelle bilene har vi også el-traktorer for barn, samt el-motorsykler for barn. Uansett hva barnet ditt foretrekker, holder våre elkjøretyer en høy standard.

For eksempel har vi flere elbiler med fjernkontroll, som enkelt kan styres av en voksen, slik at du kan føle deg trygg når barnet ditt leker. Med detaljert design og spennende lys- og lydfunksjoner som etterligner de ekte kjøretøyene, får barn oppleve et stykke voksenliv mens de utvikler motoriske ferdigheter og navigasjonssans. 

Fyr opp barnets fantasi med et elektrisk kjøretøy fra Jollyroom, og se dem dra på morsomme og spennende turer.