LEGO

| LEGO DREAMZzz

LEGO DREAMZzz 71453 Izzie Og Kaninen Bunchu

6 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

6 IGJEN
249 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Beskrivelse

Med byggelekesettet LEGO DREAMZzz Izzie og kaninen Bunchu 71453 kan barn fra sju år bli med inn i en actionfylt drømmeverden. Settet er basert på den spennende TV-serien. En mareritt-Grimspawn har kidnappet kosedyret til seriens hovedfigur, Izzie, og nå kan barn hjelpe Izzie å redde kosedyret ved å drømme fram en større versjon av det.

Ett sett, to byggealternativer
Den store, levende modellversjonen av Bunchu har hals, armer og bein som kan bøyes. Og mens barn bygger den, kan de bruke fantasien og velge mellom historiestyrte instruksjoner som lar dem utstyre kaninen med rulleskøyter og hansker eller bie-vinger og brodd.

Fantastisk minifigur
En detaljert minifigur av Izzie gjør den actionfylte leken ekstra livaktig. Izzie har tilbehør, inkludert en rustning, et sverd og et timeglass. Figurene av Grimspawn og en liten Bunchu følger også med, slik at barn kan gjenskape hele historien.

— Byggelekesettet LEGO DREAMZzz Izzie og kaninen Bunchu er laget for barn
— Bunchus hals, hale, armer og bein kan bøyes
— Barn kan velge to byggealternativer for Bunchu
— Settet inkluderer en minifigur av Izzie
— Settet inkluderer en liten Bunchu-figur
— En gøyal modell for barn fra sju år
— Ferdig bygget er Bunchu er 19 cm høy
— Appen LEGO Builder inneholder en digital versjon av byggeinstruksjonene
  • - Ikke egnet for barn under 3 år pga. smådeler.

Art:  10244418

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Materiale Plast
Antall deler 259

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data