LEGO

| LEGO Technic

LEGO Technic 42149 Monster Jam Dragon

6 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

6 IGJEN
249 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Beskrivelse

Monster Jam-interesserte barn fra sju år kan utforske et spennende sett med pullback-lekemodellen LEGO Technic Monster Jam Dragon 42149. Den har heftige dragedetaljer, inkludert pigger og horn. Med realistisk dekor og fargepalett kan barn gjenskape favorittscener fra Monster Jam-arenaen med denne monstertruckmodellen. Få enda mer lek med 2-i-1-lekeNår barn er klare for nye utfordringer, kan de bygge om denne 2-i-1-modellen av en Monster Jam-truck til en krokodillebuggy-modell. Med pullback-funksjonen kan barn konkurrere med trucken og gjenskape triks de har sett på den ekte Monster Jam-arenaen. En gøyal innføring i maskinbyggingByggbare LEGO Technic modeller har realistiske bevegelser og mekanismer som gir LEGO byggere en innføring i ingeniørfaget på en forståelig og realistisk måte.

Med appen LEGO Builder får barn en enkel og intuitiv byggeopplevelse, hvor de kan zoome og rotere modeller i 3D, lagre sett og spore fremdriften sin.
– En 2-i-1-byggeleke for fans av Monster Jam
– Pullback-mekanismen sender monstertrucken av sted i full fart
– Bygg om til en alternativ modell– barn får enda mer moro med en krokodillebuggy
– Inkluderer klistremerker med realistisk Monster Jam-dekor
– En gaveidé for barn fra sju år
– Dragon truckmodellen er 12 cm høy og 19 cm lang
– Med appen LEGO Builder kan barn se modellen i 3D mens de bygger
– LEGO Technic sett byr på gøyale byggeutfordringer for unge LEGO entusiaster
– LEGO Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet
– LEGO Technic komponenter oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder
  • - Ikke egnet for barn under 3 år pga. smådeler.

Art:  10229908

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Materiale Plast
Antall deler 217

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data