Badesko

Som et lite barn er det ikke nødvendigvis problemfritt å springe barfot rundt på stranden – plutselig har man skåret seg på noe, eller brent seg på sanden! Her på Jollyroom har vi gode og stilige badesko. til barn i alle aldre!

Badeskoene som beskytter små føtter
Ikke la skarpe steiner og glatte svaberg sette en stopper for moroa på varme sommerdager. Badesko er nemlig en super investering, som gjør at barna kan leke uhindret i vannkanten i timevis. Badeskoene er lette og fleksible, slik at det nesten føles som man går barbeint, men uten fare for å skjære opp små tær på skjell og steiner. De praktiske skoene er gjerne hurtigtørkende, og har en antiskli-såle som gir barnet et godt grep mot ethvert underlag. Ta med et par badesko neste gang dere skal til badebassenget eller stranden, så blir det lettere for barnet å vasse og leke uten hjelp fra mamma og pappa.

Finn sesongens badesko hos Jollyroom
Hos oss finner du et stort utvalg praktiske badesko til barna. Badeskoene har en tettsittende passform med fleksibel såle av anti-skli-gummi, som passer perfekt til både bassenget og stranden. Vi har barnas badesko i mange fine farger, og i modeller både med og uten UV-beskyttelse. Gjør dere klare for sommersesongen og handle badesko fra merker, som Reima, Crocs og Swimpy, her hos oss!

Ta gjerne en titt på det øvrige utvalget vårt av badetøy til barn og baby, og kompletter med fargerike og komfortable badedrakter og bikinis til de små, redningsvester, UV-klær og mye mer!