Vannleker

Å leke med vann er alltid morsomt, og med en gøyal vannleke eller to, blir leken enda morsommere! På Jollyroom har vi et flott utvalg av vannleker til barn i alle aldre. Her finner du vannleker både til utelek og lek i badekaret.
135 resultater.

Vannleker til barn i alle aldre
Uansett om barnet ditt er lite eller stort, er hen sannsynligvis en ivrig bader! Og hva er vel mer moro i bassenget eller på stranden, enn noen superknalle vannleker! Det trenger ikke være mer enn en vannpistol, barna elsker vannleker uansett, kan det virke som. Visse av vannlekene er dessuten ganske så pedagogiske og fine med hensyn til barnas motoriske utvikling, som AquayPlays fine kanalsystemer med sluser og allting. Her kan barna utforske og lære hvordan vannet beveger seg!

Er dere av den mer tradisjonelle sorten, ja så er det bare å kjøpe en klassisk badeball. Eller kanskje en oppblåsbar spekkhugger...? Eller en gummibåt eller et oppblåsbart badebasseng, eller hvorfor ikke en flytemadrass eller et par svømmebriller eller et snorkelsett? Ja, dere forstår, når det gjelder vanneleker er det nok å velge mellom!

Finn vannlekene barna dine har lyst på
Her på Jollyroom har vi selvsagt massevis av herlige vannleker til barn. Vi har oppblåsbare bassenger, badeballer, vannpistoler, de nevnte populære kanalsystemene, badeand, badefrosk, lekebåter, you name it. Selvsagt har vi også massevis av armringer og baderinger, spesielle oppblåsbare bassenger med vannsklier og diverse inkluderte leker, flytemadrasser, svømmebriller, dykkemasker og snorkelsett.

All denne herligheten er fra gode leverandører, som AquaPlayBestway, Swimpy og Rätt Start, for bare å nevne noen få. Og er det morsomme motiver til babyen eller barnet ditt du er ute etter, kan vi røpe at vi har vannleker med supre motiver fra Minions, Star Wars, Disney Princess og mange, mange flere!

Happy Shopping – og god sommer!