Armringer & Baderinger

Armringer og baderingerer det perfekte strandtilbehøret til barn som ikke riktig har lært seg å flyte selv enda. Finn en fargerik badering her hos oss og la barna kose seg i timesvis i vannkanten i sommer! Vi har massevis av fine baderinger og armringer i alle størrelser, slik at alle kan finne noe som passer.

16 resultater

Armringer og baderinger til strandturen og badebassenget

De fleste foreldre husker nok selv hvor morsomt det var å bade som barn. Å kaste seg i vannet på stranden eller i et badebasseng, utstyrt med et par armringer eller en badering, hva er vel herligere enn det! Som liten er det jo også morsomt om armringene eller baderingen har et festlig motiv, f.eks. Minions eller Oppdrag Dory. Slik blir det nesten som om man bader med en venn!

Stort utvalg av armringer og baderinger for barn

Her på Jollyroom har vi alt småbarnsfamilien trenger av badeustyr. Her vil du finne gode baderinger med morsomme motiver fra Disneys spennende univers, masser av armringer og til og med originale og morsomme badestoler for babyer såvel som større barn.

I tillegg har vi selvsagt også gode UV-klær og badetøy til barn og baby, samt mengder av badeleker og morsomme badebassenger av alle slag: babybassenger, barnebassenger og familiebassenger, alt sammen for å sikre en maksimalt morsom vannlek i sommerhalvåret!

Hva varemerker angår fører vi selvsagt de beste, som Bestway, Intex og Wehncke, for bare å nevne noen få!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven
--%>