Utendørsspill

Når sommeren kommer, er det tid for hele familien å være ute og leke sammen. Vi har massevis av morsomme utespill som passer til både en tur på stranden og lek i hagen: kubb, krokket, frisbee, slåball, strandtenneis – you name it!
107 resultater.

Sommermoro for hele familien med utendørsspill
Når sola endelig titter frem og varmer godt, også på våre breddegrader, er det gjerne tid for morsomme utendørsspill for både barn og voksne. Ringspill, for eksempel, er en skikkelig klassiker, for ikke å nevne krokket, kubbespill, frisbee og badminton! Det kan være hva som helst, egentlig – det viktigste, når det kommer til stykket, er at både barn og voksne får rørt seg litt og hatt det moro sammen!

Godt utvalg av utendørsspill hos Jollyroom
Her på Jollyroom har vi et komplett utvalg, med alle mulige slags utendørsspill, som vil falle i smak både hos barna og dere foreldre. Her snakker vi alt fra klassiske uteleker, som frisbees, strandtennis, badminton, ringspill og kubb, til hagebowling, Mölkky og kastespill. Vi har også tennisracketer, tennisballer og balltre, slik at barna også kan more seg med en runde tennis, strandtennis, slåball eller dødball i hagen.

I tillegg til utendørsspill, har vi naturligvis massevis av andre ting, som også kan være morsomt å leke med ute i hagen eller på stranden. Her på Jollyroom finner du for eksempel oppblåsbare bassengersklierhusker og alt mulig innen ballsport. Felles for alle produktene våre, er at de alle leveres fra gode og pålitelige merker, som BestwayStiga og Hörby Bruk, bare for å nevne noen få!