Ballsport

Oppdag den spennende verdenen av ballsport hos Jollyroom! Enten du er en fotballentusiast, basketballproff eller innebandyguru, har vi det du trenger for å lykkes på banen. Vårt sortiment inneholder kvalitetsprodukter fra kjente merker som Salming, Umbro, Stiga og Exit. Her kan du finne alt fra fotballmål, keeperhansker og basketballkurver til innebandykøller og innebandymål.
86 resultater.

Populære ballsporter for hele familien

Ballsport er en fin måte for familier å holde seg aktive på, ha det gøy og skape varige minner. Ballsport er populært av en grunn - det passer alle smaker og evner. For fotballentusiaster og fremtidige superstjerner er spenningen ved å score måle uovertruffen. Den fartsfylte spenningen i innebandy holder spillere i alle aldre på alerten. For de med et øye for presisjon og eleganse, tilbyr basketball den perfekte blandingen av strategi og fysisk dyktighet. Og så har vi volleyball - en sport som symboliserer teamarbeid og bringer familier nærmere med hver serve og volley.

Utstyr familien din med det beste innen ballsport

Jollyroom vet at riktig utstyr kan utgjøre hele forskjellen i familiens ballsporteventyr. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av førsteklasses utstyr som passer alle nivåer av lek. Se for deg at bakgården din blir til en fotballbane med et offisielt EXIT-fotballmål eller at du øver opp skuddsiktet ditt med en allsidig rebounder. Se for deg oppkjørselen din med en ny basketballkurv som gjør den til en personlig arena for familiens stigende stjerne. Og hva er en kamp uten den perfekte ballen? Med STIGA tilbyr vi fotballer som er designet med tanke på barn, slik at de kan spille komfortabelt og trygt.

Et par Umbro fotballsko kan gi barnet ditt en fordel når det gjelder å komme forbi forsvarere og score vinnermålet. Utstyrt med leggbeskyttere og keeperhansker, vil dine små atleter føle seg som profesjonelle, hele tiden mens de er godt og komfortabelt beskyttet under kampen. Og la oss ikke glemme våre fremtidige innebandymestere! Med en Salming innebandyklubbe i hånden spiller de ikke bare – de utvkler ferdigheter og booster selvtilliten på banen.

Hver volley, dribling og mål blir et øyeblikk å nyte når familien din er utstyrt med riktig utstyr. Så enten du forbereder deg på en vennskapskamp i hagen eller en konkurransematch i parken, er Jollyroom her for å sørge for at familien din er klar til å spille og nyte alle ballsportene som gir glede til livet ditt.