• Voksi-header-1920x700.jpg

Voksi

Med det norske merket Voksi sørger du for at barnet ditt sover godt i de beste materialene naturen har å by på. Hos oss finner du et stort utvalg av vognposer som varmer godt, og som fungerer fint til mildere vær.

63 resultater.

For en varm og god trilletur 

Vi i Skandinavia er vant til å la barna våre sove ute i frisk luft. For de fleste av oss er det en selvfølgelighet at babyen kan sove utendørs i vognen selv om temperaturen kryper under 0°C. Ja, og vi triller gjerne vognen i allslags vær også! Voksi lager lekre, varme og lune vognposer der babyen kan sove trygt og godt på slike trilleturer. Vognposene finnes både i lette sommervarianter, eller den klassiske vintervognposen med dunfylte kanaler som både varmer og puster. Med det norske merket Voksi sørger du for at ditt barn sover godt i de beste materialene naturen har å tilby. Voksi har valgt å bruke kun naturmaterialer i sine produkter og etterstreber et så lite avtrykk på miljøet som overhodet mulig i sin produksjon. 

Handle Voksi hos Jollyroom

Hos oss finner du et stort utvalg av både vintervognposer og sommervognposer fra Voksi. De minste barna kommer garantert til å sove lunt og godt uansett vær, og du kan velge blant en rekke stilige designs, både ensfargede og med spreke mønstre. Vognposene fra Voksi har en universal design som passer de fleste barnevogner på markedet, og er kjent for sin høye kvalitet og slitesterke produkter.