Tom Joule

Tom Joule har produsert klær til barn og voksne i nesten 30 år. Hos oss finner du et stort utvalg av Tom Joules populære barneklær og barnesko – velg blant gummistøvler, regntøy og solhatter i herlige farger og mønster.

29 resultater.

Tom Joule barneklær og sko
Det britiske varmerket Tom Joule er en gammel ringrev i bransjen og har produsert klær og sko til både barn og voksne i flere tiår. Tom Joules klær har en umiskjennelig fargeglad design som har gjort dem populære over hele verden, og selvsagt er kvaliteten også høy. Tom Joules barneklær og barnesko er kort sagt stilsikre og gode greier!

Fint utvalg med Tom Joule i Jollyrooms online-sortiment
Her i vårt sagnomsuste klessortiment til barn og baby finner du selvsagt gode klær og sko fra Tom Joule. Vi har Tom Joule regnjakker og fleecegensere, babytøfler og ryggsekker, for ikke å glemme Tom Joule gummistøvler! Det er bare å ta en titt, er du ute etter Tom Joule har du kommet til rett sted.

Verdt å merke seg er også at du får et prisløfte her på Jollyroom. Slik kan du være sikker på at du har fått f.eks Tom Joule støvlene dine til en skikkelig god pris.

Ikke nøl med å ta en titt i vårt øvrige sortiment! Her vil du finne alt dere kan tenkes å behøve, fra bodyer og potter til barneseter og vinterdresser!

Happy shopping!