Starplast

Starplast har mange års erfaring med design og produksjon av holdbare uteleker for barn. Hos oss på Jollyroom finner du blant annet Starplast lekestuer og sklier, leketuneller og lekekasser til utendørs bruk. Ta en titt!

Starplast utendørsleker til barn

Hadde du en lekestue ute i hagen da du var barn? I så fall husker du sikkert hvor morsomt det var! Å ha et helt eget sted, med helt egne hemmeligheter – og mulighet til å invitere venner på boller og saft, eller kanskje en is?

Hvorom allting er, uteleker er noe alle barn liker og har et forhold til, det være seg om det dreier seg om lekestuer, husker eller ganske enkelt fotball!

Fra varemerket Starplast får du meget gode og morsomme utendørsleker. Starplast sine lekestuer i plast er utrolig morsomme, med dører og vinduer som kan åpnes – og selvsagt god plass til nettopp boller og saft, eller bare avslapping for den del.

Kjøp Starplast uteleker til barna her på Jollyroom

Her på Jollyroom har vi et godt utvalg av Starplast uteleleker til barna. Vi har de nevnte lekestuene i flere morsomme modeller, liksom vi har Starplast huskestativ og Starplast vannlekesett!

For at du skal kunne være sikker på at du har gjort et godt kjøp her hos oss får du dessuten prisgaranti når du handler på Jollyroom!