9 resultater

Starplast utendørsleker til barn

Hadde du en lekestue ute i hagen da du var barn? I så fall husker du sikkert hvor morsomt det var! Å ha et helt eget sted, med helt egne hemmeligheter – og mulighet til å invitere venner på boller og saft, eller kanskje en is?

Hvorom allting er, uteleker er noe alle barn liker og har et forhold til, det være seg om det dreier seg om lekestuer, husker eller ganske enkelt fotball!

Fra varemerket Starplast får du meget gode og morsomme utendørsleker. Starplast sine lekestuer i plast er utrolig morsomme, med dører og vinduer som kan åpnes – og selvsagt god plass til nettopp boller og saft, eller bare avslapping for den del.

Kjøp Starplast uteleker til barna her på Jollyroom

Her på Jollyroom har vi et godt utvalg av Starplast uteleleker til barna. Vi har de nevnte lekestuene i flere morsomme modeller, liksom vi har Starplast huskestativ og Starplast vannlekesett!

For at du skal kunne være sikker på at du har gjort et godt kjøp her hos oss får du dessuten prisgaranti når du handler på Jollyroom!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven