NUK

NUK har et bredt utvalg av babyprodukter; tåteflasker, smokker, badetilbehør, hygieneartikler m.m. Alle smokker har den unike NUK-formen, for en sunn utvikling av barnets munnhule. På Jollyroom finner du et stort utvalg av NUK. 

124 resultater.

NUK – en pålitelig klassiker innen babysegmentet

NUK sin spennende historie strekker seg helt tilbake til 1956! Når du ser NUK-logoen vet du med andre ord straks at du har å gjøre med et pålitelig varemerke. NUKs sortiment av babyartikler, som inneholder blant annet tåteflasker, smokker, badetilbehør, hygieneartikler og så videre, er kort sagt preget av kvalitet, og det er snakk om et selvsagt valg for deg som babyforelder!

Babyartikler fra NUK finner du på Jollyroom.no

Her i Nordens største online-utvalg til barn og baby finner du naturligvis NUKs fortreffelige produkter. Her har vi NUK tåteflasker, smokker og brystpumper, akkurat som vi har NUK barnematberedere, pulverdosere og febertermometer for barn! I tillegg har vi selvsagt alt annet småbarnsfamilien kan tenkes å behøve, det være seg leker, barnesykler, barneklær, slalomski eller potter! Og som om ikke det var nok tilbyr Jollyroom sine kunder prisgaranti, så når du har kjøper NUK-varene dine her, eller hva som helst annet, kan du være sikker på at du har fått dem til nettets beste pris!

Velkommen inn!