Bratz

Bratz leverer superkule og stilsikre motedukker, med fine klær og hårfrisyrer. Med Bratz kan barna kle opp dukkene helt som de vil, og skape sine egne stiler! Hos oss finner du Bratz-dukkene og tilbehøret som barna dine vil ha.

Bratz dukker til moteinteresserte barn

Har dere en liten moteløve der hjemme, som kanskje til og med elsker å leke med dukker! I såfall: gratulerer! Bratz leverer nemlig helt supre dukker til barn med akkurat disse interessene. Bratz sine dukker er vakre og stilsikre, med frekke klær og hårfrisyrer. Og ikke bare det, dukkene kan kjøpes sammen med diverse tilbehør, både i form av komplette habitter med lekre Bratz dukkeklær og som hele lekesett inneholdende alt fra photobooth og selfiestick til stensiler, klistremerker og sprayfarge!

Bratz dukker finner du på Jollyroom.no

Her på Jollyroom kan vi tilby alt du kan tenke deg av dukker, dukkeklær, dukkevogner og så videre. Og selvsagt har vi innlemmet et så morsomt og stilsikkert varememerke som Bratz i dette sortimentet. Her finner du Bratz-dukken akkurat ditt barn kommer til å elske, og du får den til prisgaranti. Ja, for slik er det på Jollyroom! Når våre kunder handler vil vi at de skal føle seg helt sikre på at de har fått varen til nettets aller beste pris!

Velkommen inn – den nye Bratz-dukken ligger bare her og venter!