Dukkevogner & Dukkesenger

Det er klart dukken skal bli med på trilletur! Her finner du den perfekte dukkevognen til barnas favorittdukke. Vi har massevis av modeller, både «naturtro» dukkevogner og mer typiske og klassiske dukkevogner. Og når trilleturen er over og kveldsgrøten spist, ja så vil du selvsagt finne et stort utvalg av dukkesenger også. Her snakker vi virkelig stilrene dukkesenger fra gode merker – og selvsagt til nettets rimeligste priser. Velkommen inn!

Dukkevogner & Dukkesenger

103 resultater.

Dukkevogner og dukkesenger - prikken over i’en i en dukkeforelders hverdag

Så har dere omsider fått i hus dukkene hjemmets miniputt har hatt lyst på, og dere har gått til anskaffelse av et passende dukkehus. Da gjenstår bare dukkemøblene! En dukkeseng, for eksempel, det må dukken ha, og selvsagt en dukkevogn. For hvordan skal man ellers kunne ta med dukken ut på en sving i solskinnet?

Heldigvis for oss foreldre er det da ikke så vanskelig å oppdrive dukketilbehør av alle slag. Det er bare å klikke hjem dukkevognen og dukkesengen fra nettet – på null komma niks!

Stort utvalg av dukkevogner og dukkesenger i Jollyrooms online-sortiment

Her på Jollyroom tør vi garantere at dere vil finne deres barns nye dukkevogn og dukkeseng. Vi har alt av tilbehør til dukker og dukkehus, levert fra de gode varemerkene du kan stole fullt og helt på, som Brio, Smallstuff og Kids Concept, bare for å nevne noen få.

Selvsagt har vi også alt annet av leker her på huset, til barn i alle aldre. Her finner du alt fra togbaner og bankebrett til tv-spill og radiostyrte droner!

Velkommen inn.