62 resultater

1/2Neste

BABYZEN – for den moderne småbarnsfamilien

Fra den dagen Babyzen ble grunnlagt av en gruppe driftige individualister fra Frankrike har ikke barnevognsmarkedet vært helt det samme. Babyzens gründere kom fra ulike bakgrunner og med egne ideer, men de hadde alle samme mål: å forbedre bevegeligheten for småbarnsfamilien.

Som et resultat av dette arbeidet ble Babyzen i 2010 belønnet med «Innovation Award», uten at dette stagget den foretaksomme gjengen. I tillegg designet nemlig Babyzen den første barnevognen som fungerer som håndbagasje på flyet. Fjærlett og og utrolig praktisk!

Godt utvalg av Babyzen i Jollyrooms online-sortiment

Som Nordens ledende online-aktør i barn & baby-bransjen er det klart at vi kan tilby dere Babyzens utrolige og moderne produkter. Å trille av gårde med en av Babyzens ultrapraktiske og ikke minst lekre duovogner eller sportsvogner, det unner vi faktisk enhver forelder!

En annen original og gunstig finesse med Babyzen sine barnevogner er dessuten at du selv kan bestemme fargekombinasjonene på kalesje og sitte- og liggedel, og på den måten få en unik vogn som passer akkurat din smak!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven