• 0505-BBZ-Brandpage-Jollyroom-Header-1920x700-01.jpg

BABYZEN

BABYZEN ble grunnlagt av franske individualister med samme mål: å forbedre mobiliteten til småbarnsfamilien. BABYZENs design handler om innovation og perfeksjon! Jollyroom fører så klart BABYZENs unike, prisbelønte barnevogner!

126 resultater.

BABYZEN – for den moderne småbarnsfamilien

Fra den dagen Babyzen ble grunnlagt av en gruppe driftige individualister fra Frankrike har ikke barnevognsmarkedet vært helt det samme. Babyzens gründere kom fra ulike bakgrunner og med egne ideer, men de hadde alle samme mål: å forbedre bevegeligheten for småbarnsfamilien.

Som et resultat av dette arbeidet ble Babyzen i 2010 belønnet med «Innovation Award», uten at dette stagget den foretaksomme gjengen. I tillegg designet nemlig Babyzen den første barnevognen som fungerer som håndbagasje på flyet. Fjærlett og og utrolig praktisk!

Godt utvalg av Babyzen i Jollyrooms online-sortiment

Som Nordens ledende online-aktør i barn & baby-bransjen er det klart at vi kan tilby dere Babyzens utrolige og moderne produkter. Å trille av gårde med en av Babyzens ultrapraktiske og ikke minst lekre duovogner eller sportsvogner, det unner vi faktisk enhver forelder!

En annen original og gunstig finesse med Babyzen sine barnevogner er dessuten at du selv kan bestemme fargekombinasjonene på kalesje og sitte- og liggedel, og på den måten få en unik vogn som passer akkurat din smak!