Selskapsspill

Å spille spill er en klassiker både hjemme og på hytta. I vårt utvalg av selskapsspill finner du både brettspill, kortspill og spørrespill for hele familien. Velg blant morsomme spill for to eller flere spillere, fra populære varemerker som Hasbro Gaming, Tactic, Alga og flere. Spill spill med vennegjengen, eller opplev ekte spilleglede for store og små med et morsomt familiespill!
243 resultater.

Nyt koselige familiestunder med selskapsspill
Selskapsspill er en klassisk familieaktivitet, som mange av oss kanskje husker fra barndommen. Og det er vel ingen grunn til ikke å bringe tradisjonen videre med sine egne barn? Med et selskapsspill for hele familien, har man sikret seg hygge, underholdning og nødvendigheten av samarbeid – alt på én og samme tid. Og når det skapes nye spill hvert år, er jo utvalget mye større i dag, enn hva det var da man selv var liten – det er nærmest grenseløse muligheter. Man finner alt fra utfordrende spørrespill og spennende strategispill, til aktiverende brettspill og sangspill til de litt mindre barna.

Finn morsomme selskapsspill på Jollryoom
Hos oss på Jollyroom finner du naturligvis et bredt utvalg av selskapsspill til barn, både nye spill og mer klassiske titler, som aldri går av moten. Vi har alt fra selskapsspill for to spillere, til familiespill som hele familien kan delta i. Monopol, Alfapet, diverse spørrespill og fotballbord, vi har alt sammen her. Så ta en kikk i vårt store sortiment og velg blant kjente varemerker, som Alga, Kärnan, Hasbro og Jabadabado. Du kommer utvilsomt til å finne et spill som hele familien kommer til å få glede av!