Sjekkliste - alt du trenger til skolestart!

Nå er august her, noe som innebærer at det snart er skolestart for mange barn. Kanskje er tiden inne for å starte i førsteklasse eller kanskje har dere eldre barn som skal ta fatt på et nytt skoleår med nye utfordringer. I dagens innlegg nevner vi noen ting som kan være kjekt å ha til skolestart! 

Her er listen over alt barna trenger!

Ryggsekk

En ryggsekk gjør det enkelt å frakte med seg alt som trengs til skolen, og er dessuten bra for rygg og skuldre. Ikke glem å tenke på vekt og ryggputer når du kjøper ryggsekk til barnet ditt. Les mer om hvilken ryggsekk som passer akkurat ditt barn, her!

Gympose

Ikke legg fuktige klær og håndklær i en vanlig ryggsekk. Skaff en gympose i et pustende materiale. Dessuten så er det litt morsommere å bære med seg en fin gympose med morsomme, tøffe og flotte motiv!

Matboks

En tett matboks er perfekt til mellommåltider eller andre godsaker som trengs på utflukt.

Pennal

Et smart pennal å ha penner, viskelær, linjaler og alt annet som trengs til skoledagen i. Flere av våre pennaler har dessuten matchende ryggsekker – gøy!

Regnsett

Det er jo ikke helt uvanlig at regnskurer kommer uventet her og der, og når som helst. Et must for å kunne nyte uteleken uansett vær er derfor et bra regnsett. Perfekt å alltid ha hengende på kroken i skolegarderoben! 

Støvler

Løsningen for å slippe våte sokker – støvler. Klikk også hjem et par ullstrømper til kalde dager, slik at føttene holder seg varme.

Skalljakke og skallbukse

Skallplagg er perfekte ettersom de kan kombineres med alt slags vær. Med en trøye under kan de brukes på kaldere dager og når solen titter fram kan de verne mot eventuell vind. De takler også lettere regn.

Sneakers

Komfortable sneakers til lek og moro i friminuttet. Ikke glem at gymtimene også krever sko/sneakers med lys skosåle.

Sykkel

Å ta sykkelen eller elsykkelen til skolen er supert som framkomstmiddel. Barna blir piggere og holder seg lettere friske om de starter dagen med bevegelse. Det hjelper barnas læring og hukommelse, og de får dessuten mer energi til å orke å konsentrere seg i timen. Ikke glem hjelmen!

Les mer om fordeler med sykler og elsykler her!

Skrivebord

Når skolen blir med hjem i form av lekser trengs en god arbeidsplass for å kunne konsentrere seg. Fyll skrivebordet med blokker, penner, blyantspissere, viskelær, tegnestifter og lignende, og la barnas kreativitet flyte.

kollage (2).jpg

1. Ryggsekk 2. Hjelm 3. Regnsett 4. Skrivebord 5. Sykkel 6. Støvler 7. Ryggsekk, matboks & vannflaske