Slik får du kose-feelingen i barnerommet!

Høst og kalde vinder ute, betyr mer kos og lek inne! I dag håper vi å kunne inspirere dere til hvordan man kan gjøre det litt ekstra koselig der hjemme. Vi kommer til å tipse om hvordan dere enkelt kan bruke om ting dere allerede har, samt tipse om nye produkter som hjelper til å skape den rette følelsen!
 

Under årets litt mørkere dager kan dere vikrelig passe på å piffe til barnerommet med store og små detaljer. Litt trylling med belysning, innredning og tekstiler kan gjøre susen!

 

Vi synest at mange greier i hjemmet har mer enn bare en funksjon. Med litt fantasi kan både innredning og møbler vokse med barna og brukes til annet. Har deres barn blitt lei, eller for store for noe, innebærer det ikke at dere må kvitte dere med det. Vi gir dere fire eksempler.

 

1. Har dere en barneseng der hjemme som deres små har vokst ut av? Ta bort den ene langsiden, bunkre opp med koslige pledd, myke puter og herlige kosedyr, og sengen har plutselig blitt en kosesofa. Her er ingen verken for gammel eller for ung for å slappe av 😊

 

2. Noen form for bord finner man oftest i de fleste barnerom. Kjedelig nok står mange av disse helt ubrukte. Sleng over et pledd, heng opp et lyskjede og ta inn favorittlekene og vips – dere har en liten lekehytte! Her inne kan være et lite hemmelig sted der man går når man vil slappe av og være for seg selv. Eller så blir det et sted hvor bare lek og moro er tillatt 🙊

 

3. Et klesskap som står tomt (eller med masse unødvendige ting 😉) kan dere tømme, for skapet er jo egentlig et slott! Bruk rester av gamle tapetruller, maling og andre fine detaljer, samt noen vinduer slik at man kan kikke ut. Hit er alle små og store prinser og prinsesser velkommen! 👑

 

4. Ta inn høsten! Noe som er utrolig vakkert med høsten er alle fargeglade løvblader. Når løvet har ramlet ned fra trærne kan dere samle sammen en del og bruke det hjemme. Begynn med å legge deres løv i en bok i noen dager, slik at det tørker. Så er det bare å male, klippe eller bare ha de som de er. Når dere er fornøyde kan dere endelig tre gjennom et snøre og henge det opp i soverommet, eller bare ramme det inn 😊

 

1.1_6-leaves_draw_overview.jpg

 

Skip Hop, Nattou og Vinter & Bloom har massevis av herlige pledd, kosedyr og koselig belysning. Her finner dere en mix av smått og godt som piffer opp den nye sofaen, slottet og lekekroken 😉

 

amvinakollage.jpg

 

Prøv å lev dere inn i en fantasiverden der alt ikke trenger å være så ordentlig, gjennomtenkt eller til og med å matche for å få en kose-feeling på rommet. Lekfullt, tullete og koslig ❤

 

 

 

Bildekilde

www.handmadecharlotte.com