Øvelse gjør mester!

Lek er sentralt og veldig viktig i et barns utvikling. Gjennom leken oppdager barna seg selv, sin egen kropp, sine omgivelser og andre mennesker i den. I den sammenhengen kan vi tipse om Mickis fine pastellserie med morsomme babyleker som virkelig fanger babyens interesse og stimulerer både fantasi og kreativitet! 
 

gåvagn.png

MICKIS gåvogn er fin når barnet skal lære seg å gå. Med en gåvogn får barnet fin støtte og dessuten en underholdende måte å frakte alle de dyrebare lekene sine på – til og fra i heimen! Et herlig leketøy for små barn, rett og slett! 
 
 

Micki plocklåda.png


 
Med MICKIS puttekasse får barna en stimulerende og lærerik leke de kan holde på med i lange tider. Dette er en perfekt leke som bidrar på en gunstig måte i barnets motoriske og kognitive utvikling. 
 
 

bulltbräda.png 

”Når jeg slår her kommer det en lyd!” Slike innsikter er store og morsomme for et lite barn. Og vi kan love at MICKIS bankebrett virkelig vil få fart på de små grå hos barna – from the very first hit! Dette er rett og slett en klassisk småbarnsleke som aldri går av moten! 

Om dere vil se mer av pastellserien til Micki kan dere gjøre det her.