Trehjulssykler

Alle barn elsker å sykle! Hos oss finner du den perfekte trehjulssykkelen når minstingen er stor nok til å trampe avgårde selv. Vi har kjempefine trehjulinger til barna, med både bagasjebrett med plass til favorittlekene og styrestang til de voksne. Gjør vårens sykkelinnkjøp her på Jollyroom og la barna sykle på fine trehjulssykler fra Merida, Stiga og Disney!

20 resultater

Moro med trehjulssykkel

Trehjulsykkelen blir før eller siden et innslag i et barns hverdag på sommerhalvåret. En trehjulsykkel er ikke bare et morsomt leketøy for barnet, den er også et fint steg på veien frem mot den første barnesykkelen. Med en trehjulsykkel får barnet ditt trent opp balanseevnen på en ypperlig måte, dessuten har jo mange av trehjulsyklene fine lasteplan så man kan frakte sand, steiner, pinner, leker og så videre, med andre ord alt et lite barn må ha med seg!

Finn ditt barns trehjulsykkel i Nordens største utvalg til barn & baby

Her på Jollyroom har vi massevis av fine trehjulsykler til barna. I vårt sortiment vil du finne klassiske trehjulssykler så vel som mer eventyrlystne og moderne varianter. Vi har for eksempel kjempefine trehjulsykler med styrestang, om dere føler at den lille ikke er helt stødig ennå. Ja, vi har til og med trehjulsykler med sikkerhetssele, så er man virkelig på den sikre siden.

Hva gjelder varemerker så fører vi de gode merkene folk kjenner igjen og stoler på, som Smoby, Nyby Bruk og Nordic Hoj.

Selvsagt har vi også vanlige barnesykler på Jollyroom, samt morsomme sparkesykler og naturligvis sykkelhjelmer – det er bare å ta en titt!

Happy shopping!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven
--%>