Sparkedrakter fra Petit Bateau

Ingenting er vel herligere for et barn enn å gå/krype omkring i en komfortabel sparkedrakt? Her på Jollyroom har vi massevis av gode sparkedrakter i ulike farger og med kjempestilige mønstre, samtlige fra pålitelige og ansette varemerker – og selvsagt til nettets rimeligste priser! Ta en titt da vel, ditt barns neste sparkedrakt ligger bare og venter!

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Petit Bateaus babyklær! Petit Bateau ble startet i 1893 i Frankrike. De designer favorittplagg til både nyfødte og litt eldre barn - for alle som liker myk og herlig kvalitet, og pen, stilren design. Petit Bateaus varemerke har blitt et ikon blant undertøy- og t-skjorte merker over hele verden. Klærne er laget av den mykeste bomull, med det fineste snitt som passer året rundt. I sortimentet finnes blant annet t-skjorter, leggings, kjoler og luer.

Flotte og herlige Sparkedrakter

Ingenting er vel herligere for et barn enn å gå eller krype omkring i en komfortabel sparkedrakt? Her på Jollyroom finner dere et variert utvalg av sparkedrakter som er både praktiske og skånsomme for huden, slik at deres barn får bevege seg fritt i god komfort. Er dere på utkikk etter søte sparkedrakter, så har vi et variert utvalg i ulike farger og fasonger.

 

Nettets rimeligste priser på Sparkedrakter hos Jollyroom

Her på Jollyroom har vi nettets beste utvalg av klær til de minste, og det til nettets beste priser! Så sjekk ut vårt varierte utvalg av de koseligste og søteste plaggene til deres små barn. Vi har varer fra kjente kvalitetsmerkevarer som Fixoni, Petit Bateau, og flere!