Gravidklær

Under svangerskapet dukker gjerne behovet for egnede klær opp. Heldigvis finnes da også alt mulig av gravidklær der ute. Her på Jollyroom har vi et flott utvalg av gravidklær i alle kategorier, fra gode merker og til gode priser!
60 resultater.

Flotte og behagelige gravidklær til alle anledninger

Under den første tiden som gravid er som regel ikke klærne et problem. Men så snart babymagen begynner å vokse går det plutselig unna, og da gjelder det å ha fine og komfortable gravidklær. Mammaklærne gjør det lettere for deg å trives i din egen kropp, og mesteparten av klærne kan brukes også etter graviditeten. Det finnes derfor mye å velge blant i alt fra hverdag, fest og sport til designerkjoler eller morsomme t-skjorter med trykk. Og visst er det deilig å kunne ta på seg en badedrakt eller skjorte som fremhever din beste side – babymagen!

Behagelige gravidklær i høy kvalitet hjelper deg også å føle deg vel. Med riktige støttestrømper, gravidtruser og gravid-BH får du støtte akkurat der det trengs som mest. Når det føles godt i ryggen, magen og skuldrene er det også lettere å bære den voksende elsklingen rundt omkring. Dessuten er ikke gravidklærne bare praktiske, de er flotte også. Og hva er vel bedre enn å kunne sette på seg favorittplaggene som i tillegg fremhever din herlige babymage!

Bredt sortiment av gravidklær hos Jollyroom

Jollyroom er nordens største barn- og babybutikk på nettet, og da er det en selvfølge at vi også har et bredt utvalg av mammaklær også. Hos oss finner du gravidklær til alle anledninger og årstider. Blant annet er gravidtruser, gravidkjoler og -skjørt, gravidbukser og –leggins samt gravidtopper og gravidjakker superpopulære plagg! Det finnes mye å velge mellom, og uansett om det er artige skjorter, elegante kjoler eller sportslige plagg så finner du det her. Alt kommer selvfølgelig fra velkjente og populære varemerker som Milki, NOU Cross, Mamalicious og BellyBump – bare for å nevne noen få. Og du? Her på Jollyroom har vi prisløfte på alle våre produkter, så du alltid kan være sikker på at du får dine favorittplagg til den beste prisen online.

;