95 resultater

1/2Neste

Flotte og behagelige gravidklær til alle anledninger

Under den første tiden som gravid er som regel ikke klærne et problem. Men så snart babymagen begynner å vokse går det plutselig unna, og da gjelder det å ha fine og komfortable gravidklær. Mammaklærne gjør det lettere for deg å trives i din egen kropp, og mesteparten av klærne kan brukes også etter graviditeten. Det finnes derfor mye å velge blant i alt fra hverdag, fest og sport til designerkjoler eller morsomme t-skjorter med trykk. Og visst er det deilig å kunne ta på seg en badedrakt eller skjorte som fremhever din beste side – babymagen!

Behagelige gravidklær i høy kvalitet hjelper deg også å føle deg vel. Med riktige støttestrømper, gravidtruser og gravid-BH får du støtte akkurat der det trengs som mest. Når det føles godt i ryggen, magen og skuldrene er det også lettere å bære den voksende elsklingen rundt omkring. Dessuten er ikke gravidklærne bare praktiske, de er flotte også. Og hva er vel bedre enn å kunne sette på seg favorittplaggene som i tillegg fremhever din herlige babymage!

Bredt sortiment av gravidklær hos Jollyroom

Jollyroom er nordens største barn- og babybutikk på nettet, og da er det en selvfølge at vi også har et bredt utvalg av mammaklær også. Hos oss finner du gravidklær til alle anledninger og årstider. Blant annet er gravidtruser, gravidkjoler og -skjørt, gravidbukser og –leggins samt gravidtopper og gravidjakker superpopulære plagg! Det finnes mye å velge mellom, og uansett om det er artige skjorter, elegante kjoler eller sportslige plagg så finner du det her. Alt kommer selvfølgelig fra velkjente og populære varemerker som Milki, NOU Cross, Mamalicious og BellyBump – bare for å nevne noen få. Og du? Her på Jollyroom har vi prisgaranti så du alltid kan være sikker på at du får dine favorittplagg til den beste prisen online.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven