Balaklava fra Lindberg

Når vinterkulda sprenger og barna skal springe ute hele dagen og herje, eller sitte stille i barnevogna, er det godt å ha en lue som varmer hode, hals og ører. Vi har et fint utvalg av gode og kledelige balaklavaer for barn!

Lindberg barneklær og babyklær finner du på Jollyroom. Lindberg er et svensk varemerke som ble startet av omtanke for et barns frosne hender og føtter. Det var når grunderen Michael Lindberg fikk sin første sønn at kelsmerket Lindberg ble født. Siden den gang har det fortsatt, med omtanke for alle som liker å oppholde seg i noridks natur og klima. Med lager på lager og klær som helt enkelt passer all type vær har Lindbergs sortiment av utendørsklær vokst. Regnklær for våte dager, forede klær for å beskytte mot kulden, og vindtett og vandtett til høsten og våren. Solebskyttelsesklær og badeklær til sommeren. Helt enkelt funksjonsplag laget for at man skal kunne være ute, uansett vær! Og mange av plaggene er dessuten ØKO-Tex sertifisert.

Balaklava til barna når kulda virkelig setter inn

Her oppe i nord kan det bli skikkelig kaldt om vinteren, til og med så ille at man må pakke på barna noen ekstra lag med barneklær, for eksempel en balaklava. Med en balaclava, eller en finlandshette som det også kalles, dekker du barnets hode, ører og hals på en ypperlig måte når kulda hersker på lekeplassen. Man kan bruke den både under en annen barnelue – om det virkelig er kaldt – eller bare som den er.

Balaklavaer i massevis på jollyroom.no

Her på Jollyroom har vi massevis av balaclavaer til barn. Noen modeller er spesialdesignet med borelåsåpning i halsen, mens andre er av den heldekkende og mer klassiske finlandshette-typen. Felles for alle våre balaclavas for barn er dog at de er laget av gode materialer som ull og fleece og selvsagt at de leveres av gode merker, som Joha, Helly Hansen, CeLaVi og mange fler!

Glem nå heller ikke at vårt øvrige sortiment med yttertøy til barn virkelig inneholder alt dere trenger – så ta en titt! Her finner dere alt fra vinterdresser og vintersko til regntøy og fleeceklær!