Draleker passer i alle sammenhenger der barnet har en jevn overflate å dra leken over. Her finner du et herlig utvalg! Velg mellom mange ulike draleker i flotte farger og former, og finn den som passer best for barnet ditt.
49 resultater.

Dra leketøyet med deg
Det er så hyggelig å gå på tur med sitt kjæledyr, og når man er yngre og har fantasien i orden, kan kjæledyret være en elefant på hjul med bomullspels, eller en liten trehund fra Brio. Barn elsker jo alt som kan bevege seg, reagere og gjøre som dem sier, derfor har de så spesielt stor glede av en draleke som kjører, går eller ruller overalt der man vil ha den med.

Alt slags leketøy med hjul fra Jollyroom
På Jollyroom husker vi godt hvor gøy det var at vår lille draleke, eller vårt absolutte yndlingsdyr, fulgte med oss over dørtrinn og gulvtepper, og derfor har vi alle typer av rulledyr og draleker til barn. Det betyr at dere kan finne Sebras populære elefant, flotte dyr laget av tre, søte tog med klosser og mange, mange flere. De små tredyrene og heklede dyrene, kommer fra kjente merker, som Sebra, Woodlii, Jabadabado, Bloomingville og Teddykompaniet.

Dykk ned i vårt omfattende utvalg av draleker til barn, og finn den perfekte fødselsgave, dåpsgave, julegave eller bare Jeg Elsker Deg-gave til det barnet DU er glad i, og husk at vi har prisløfte på alle våre produkter, slik at du alltid kan få den billigste prisen online når du handler hos oss!

Pssst – Har du sett hva vi ellers har av superlekre treleker eller spennende aktivitetsleker i vårt utvalg av leker til babyer og mindre barn?