49 resultater

Dra leketøyet med deg

Det er så hyggelig å gå på tur med sitt kjæledyr, og når man er yngre og har fantasien i orden, kan kjæledyret være en elefant på hjul med bomullspels eller en liten trehund fra Brio. Barn elsker jo alt som kan bevege seg, reagere og gjøre som dem sier, derfor har de så spesielt stor glede av en draleke som kjører, går eller ruller overalt der man vil ha den med.

Alt slags leketøy med hjul fra Jollyroom

På Jollyroom husker vi godt hvor gøy det var at vår lille draleke, eller vårt absolutte yndlingsdyr fulgte med oss over dørtrinn og gulvtepper, og derfor har vi alle typer av rulledyr og draleker til barn. Det betyr, at dere kan finne Sebras populære elefant, flotte dyr laget av tre, søte tog med klosser og mange, mange flere. De små tredyrene og heklede dyrene kommer fra kjente merker som Sebra, Woodlii, Jabadabado, Bloomingville og Teddykompaniet.

Dykk ned i vårt omfattende utvalg av draleker til barn, og finn den perfekte fødselsgave, dåpsgave, julegave eller bare Jeg Elsker Deg-gave til det barnet DU er glad i, og husk at vi tilbyr prisgaranti, slik at du alltid kan få den billigste prisen online når du handler hos oss!

Pssst – Har du sett hva vi ellers har av superlekre treleker eller spennende aktivitetsleker i vårt utvalg av leker til babyer og mindre barn?

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven