Alga

Alga Musse & Helium Jakten På Gullosten Spill

4 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

4 IGJEN
349 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Beskrivelse

Camilla Brincks populære bøker finnes også som spill. Gå inn i den fantastiske verdenen til Mousse & Helium og hjelp dem i kampen mot de fæle duejegerne. Å finne gullosten og bringe den i sikkerhet krever både mot, list og flaks med terningen.

Et fantastisk spennende og fantasifullt spill som trener opp barnets konsentrasjon og fokus. Moro for skattejegere i alle aldre – ung og gammel.

Anbefalt alder fra: 5 år.

Art:  10217985

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Antall spillere 2-5

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data