Gyngehester

En gyngehest trener barnets motorikk, er morsom å leke med og er i tillegg en fin interiørdetalj på barnerommet. Hos Jollyroom finner du gyngehester både med og uten lydeffekt – alt fra gyngehester i tre, til lekehester med hjul.

Morsom rideglede med klassiske gyngehester
Visse leker er bare tidløse klassikere, som vi foreldre kjenner godt igjen fra vår egen barndom. Det kan være snakk om Lego, togbaner, husker – og ikke minst gyngehesten! Gyngehester er perfekte leker for barna, og utvalget av forskjellige typer gyngehester, har dessuten bare blitt større og større med årene.

Massevis av gyngehester på Jollyroom.no
Hos oss finner du et stort utvalg av gyngehester, som både er morsomme å leke med, og som i tillegg passer utmerket som innredningsdetalj på barnerommet. Vi har både klassiske gyngehester i tre, myke gyngehester med lyd og gyngehester med støtte til ryggen – alt fra populære varemerker, som Cloudberry Castle, Woodlii og Little Tikes

Ikke nøl med å titte i vårt øvrige sortiment i tillegg. Her har vi ikke bare alt barnet måtte ønske seg av leker, vi har også alt mulig annet! Barneklær, barnesko, bilstoler, barnevogner og mye mer. Når du handler hos Jollyroom, får du dessuten et prisløfte, sånn at du kan være sikker på at du har fått gyngehesten din, eller hva som helst annet, til nettets beste pris.