Playmobil

| Playmobil Dino Rise

Playmobil 70925 Dino Rise Dino Mine

Fri frakt
2 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

2 IGJEN
1 459 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt!

Beskrivelse

I Dino Mine møter Kaidan fra Team Dino Rise "Miners". Ikke bare dro de et berg-og-dal-bane-lignende jernbanenett gjennom fjellet, de fanget også en dinosaur. Med fungerende kanoner og gruvekjøretøyer, mekaniske feller og en ny redningsfunksjon for dinosaurer. Kommer med Kaidan, Miner og en Dimorphodon.

Den spennende kampen om energisteinene fortsetter inn i neste runde. På hvilken side vil den utspekulerte gruvegjengen stå? Pass på og fest sikkerhetsbeltet: dette er det andre kapittelet i Dino Rise-serien. Team Dino Rises venner må jobbe seg gjennom en farlig gruve og møte et helt nytt mannskap: gruvearbeiderne. Gruvegjengen har en tidligere ukjent følgesvenn til Team Dino Rise i dypet av Dino-gruven. Du kommer deg bare gjennom gruven gjennom de vanvittige svingene i gruvegangene, noe som garanterer eventyrlige og spennende utforkjøringer. Men vær forsiktig, gruvegjengen har tatt forholdsregler og forsynt gruven med vanskelige feller. Hvis bare én bryter er slått på, er det fare for at gjengen faller ned i mørket. De enkelte gruvekrysserne kan bruke gruveheisen for å returnere til gruven. Vil vennene klare å redde dinosauren? Settet inneholder Dino Rise-teammedlem Kaidan, lederen av gruvegjengen og to av skurkene hans, en Dino-gruve med sporsystemer, en gruvecruiser og heis, en Dimorphodon, diverse verktøy og mye annet tilbehør for actionfylt Dino-lek .

Anbefalt alder: fra 5 år.

Art:  10179679

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Antall deler 366

Kundevurderinger

Jollyroom sørger for at anmeldelsene som er synlige på siden kommer fra forbrukere som har kjøpt produktet som anmeldes. Jollyroom gjør dette med støtte fra Trustpilots verifiseringsverktøy, som du kan lese mer om her.

Prishistorikk

Mangler data