LEGO

| LEGO Disney

LEGO Disney Classic 43217 Huset fra "Se opp"

7 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

7 IGJEN
649 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

Beskrivelse

Med det gøyale settet LEGO | Disney•Pixar Huset fra «Se opp» 43217 får Disney-fans fra ni år mange spennende eventyr. Det populære settet inneholder en detaljert del av det ikoniske huset, med skorstein og ballonger, to LEGO minifigurer, en LEGO hundefigur, en ryggsekk for villmarksturer og en eventyrbok. Med LEGO Builder appen får barn en enkel og intuitiv byggeopplevelse, hvor de kan zoome og rotere modeller i 3D, lagre sett og spore fremdriften sin.

Byggbare minner
Dette settet er basert på Disney•Pixar filmen «Se opp» og vil appellere til filmfans og eldre barns, takket være den utfordrende modellen med mange detaljer. Settet er laget for både lek og utstilling og inspirerer barn til å finne på fantasifulle historier. Når leken er over, kan modellen stilles ut.

Ikoniske figurer
Settet inneholder LEGO minifigurer av Carl Fredricksen og Russell samt en LEGO figur av hunden Hunn. Denne flotte byggeleken er en gøyal gave som passer for voksne fans av filmen eller eldre barn som liker å følge med på trender.

— Inspirer barn til kreativ lek med Disney
— Pixars ikoniske hus fra filmen «Se opp»
— Barn styrker sin fortellerevne med filmbaserte eventyr eller historier de finner på selv
— Populære figurer og scenarioer stimulerer til fantasifull og selvstendig lek
— Overrask fans av Disney
— Pixar med en gøyal gave som inspirerer til fysisk lek
— Huset er fullt av detaljer som styrker leken, og det kan stilles ut når det er bygget ferdig
— LEGO Builder appen byr på en interaktiv måte å bygge på
— Detaljerte figurer og modeller styrker barns fantasi og kreative lekeferdigheter
— LEGO settets elementer oppfyller strenge kvalitetsstandarder og passer alltid perfekt sammen
  • - Ikke egnet for barn under 3 år pga. smådeler.

Art:  10229863

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Materiale Plast
Antall deler 598

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data