LEGO

| LEGO Super Mario

LEGO Super Mario 71422 Piknik ved Marios hus – ekstrabanesett

5 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

5 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Finn i butikk

Beskrivelse

Med LEGO Super Mario Piknik ved Marios hus – ekstrabanesett 71422 kan barn bygge en gøyal og kul ekstrabane. Det detaljerte, klossebygde huset og hagen byr på mange rollelek-muligheter og muligheter til å samle digitale mynter med interaktive figurer av LEGO Mario, LEGO Luigi eller LEGO Peach følger ikke med. Hils på Yellow Yoshi, ta deg en dupp i sengen, «spis» kjeks fra piknik-kurven, «vann» grønnsakene i hagen, spill hockey eller dra på fisketur med båten. Merk: Du må ha startbane 71360, 71387 eller 71403 for å kunne spille interaktivt.

En flott gave
Dette samlerlekesettet er en perfekt gave til barn fra seks år som liker å følge med på trender. Last ned LEGO Super Mario appen for å få byggeinstruksjoner, inspirerende tips og annet gøyalt innhold som gjør den kreative opplevelsen enda bedre.

Uendelig mange muligheter
Med LEGO Super Mario startbaner og ekstrabanesett kan barn utvide, bygge om og skape unike baner som byr på timevis med myntsamlerlek.

— Piknik ved Marios hus – ekstrabanesett gir barn myntsamling og gøyal rollelek
— Inkluderer én LEGO Super Mario figur: en Yellow Yoshi
— Inkluderer seng, hockey-utstyr, piknik-bord, fiskebåt og mer
— En gave til trendbevisste barn fra seks år og oppover
— Settet kan bygges om og kombineres med andre LEGO Super Mario sett
— Du trenger en LEGO Super Mario startbane 71360, 71387 eller 71403 for å kunne spille
— LEGO Super Mario appen inneholder instruksjoner, inspirerende ideer og mer.
— LEGO Super Mario sett er designet for å stimulere barns fantasi
  • - Ikke egnet for barn under 3 år pga. smådeler.

Art:  10244447

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Materiale Plast
Antall deler 259

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data